Spectacol umanitar pentru seniorii de la CIPA Puchenii Mari.”Martisor cu drag” in Sala Europa din Palatul Administrativ Ploiesti
Stim ca toata lumea este cu ochii pe situatia din Ucraina, sute de ONG-uri, mii de romani, ploiesteni si prahoveni vor sa ajute refugiatii din Ucraina.
Dar, pentru o zi haideti sa ne mobilizam si pentru ”seniorii” nostri de la CIPA Puchenii Mari, care au nevoie de NOI.
Bine-nteles suntem si NOI SOLIDARI CU UCRAINA.
STOP WAR IN UKRAINE.
Asadar...
Site ul de stiri www.infoploiesticity.ro si Sound Master Marian Anghel ( LIFE TIME EVENTS) cu sprijinul Consiliului Judetean Prahova si al DGASPC Prahova, vor organizata in data de 4 martie 2022, intre orele 16.30-20.30, la Sala Europa a CJ Prahova (Palatul Administrativ), spectacolul umanitar ”Martisor cu drag”.
Evenimentul este dedicat Persoanele Adulte cu Dizabilităţi de la Complexul de Servicii Comunitare Puchenii Mari si se pot face donatii in martisoare, produse de uz personal (sapunuri, detergenti, pamparsi, papuci, medicamente uzuale,pasta de dinti, geluri de dus, etc), rechizite, dulciuri, apa minerala/plata, sucuri, alimente neperisabile, jocuri tip de societate (monopoly, rummy, table, sah), aparate de ras , glucometru + teste pentru masurar glicemia, tensiometru, pulsoximetru.
Spectacolul va contine momente de zumba, dans, muzica live.
Prezinta actritele:Petty Musa (Teatrul Toma Caragiu Ploiesti) si Monica Gabriela Apostol ( Trupa de teatru MOFT -CCS Ploiesti).
Partener foto:Mihai si Aniela Stan.
Parteneri mass-media www.glasulploiestean.rowww.prahova-news.rowww.gazetadeprahova.ro, KISS FM, www.republiknews.ro, www.ph-online.ro
Parteneri/sponsori: Funtastic Fiesta, ProDaria Optica Mizil, Restaurant Wok ul Magic Ploiesti, Errebi International, TCE Ploiesti.
Vor urca pe scena: Scoala de dans HAPPY DANCE, Scoala de teatru si dans DYA FUN, CLUBUL ARTIST Ploiesti, Antonia si Ciprian Duda, Master Class-Studio Elite Cabaret, Asamblul Kymata al Uniunii Elene din Romania, Roberta Popescu, Oana Stana, Fabiana Vuta, Teatrul Ancuta, Lauana Petrica, Maria Petre, Andreea Bianca Hanu, ISPORT Dance, Fabis Art School, Scoala de dans Twins Dance, IZA Dance, Zumba cu Ancuta, Agatha Toma, Monica Apostol, Palatul Copiilor Ploiesti.
INVITAT SPECIAL.MI (MIRELA DIDEI).
Intrarea este libera.
MASURI SANITARE CONFORM LEGII 55/2020
7. organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte în spaţii închise sau deschise sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00-22,00 şi cu purtarea măştii de protecţie în judeţele/localităţile în care rata de incidenţă cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiulart. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;8. organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte în spaţii închise sau deschise sunt permise cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00-22,00 şi cu purtarea măştii de protecţie în judeţele/localităţile în care rata de incidenţă cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare;
ORGANIZATORII VA ROAGA SA RESPECTATI NORMELE SANITARE IN VIGOARE
SPECTACOL DESCHIS DE TOBOSARII DE LA CASA CRISTINA -ORGANIZATIA UMANITARA CONCORDIA
16.30-ZUMBA CU ANCUTA
17.00-MI (MIRELA DIDEI)
17.15-MARIA PETRE
17.25-LUANA PETRICA
17.35-CIPRIAN DUDA
17.45- FABIS ART SCHOOL
17.55-ASAMBLUL KYMATA-AGATHA TOMA
18.10-HAPPY DANCE
18.25-ROBERTA POPESCU
18.35-FABIANA VUTA
ANTONIA DUDA
18.45-OANA STANA
18.55-ISPORT DANCE
19.05-TEATRUL ANCUTA-BIANCA HANU
19.15-DYA FUN-CLUBUL ARTIST
19.35- TWINS DANCE
19.45-MASTERCLAS-MIHAELA NICOLAE (STUDIO ELITE DANCE)
19.55-MONICA APOSTOL
20.05-PALATUL COPIILOR PLOIESTI
20.15-IZA DANCE