Scrisoare de mulţumire pentru un poliţist din Prahova. Agentul a ajutat o tânără să scoată un autoturism defect în afara carosabilului
 
Zilele trecute, o cititoare ne-a trimis prin numărul de whatsapp al redacţiei (0729250940) o scrisoare de mulţumire către un agent de poliţie şi către IJP Prahova.
” Bună seara!
 Sunt...
 Vă las o scrisoare de mulţumire adresată Inspectorului Şef al IPJ Prahova pentru modul exemplar al unui locator din cadrul instituţiei pe care o conduce.
Nu am trimis altor ziare pentru că sunt” vândute”...”
Dupa ce am primit scrisoarea (vezi foto) ne-am întrebat si noi... De ce?
 
Cititoarea noastră, este o tânără din comuna Şirna si ne-a povestit cum a fost ajutată de un poliţist de la o secţie de lângă Ploieşti (N.R. numele lui este. J.A.),  să-şi scoată autoturismul în afara părţii carosabile.
 
Povestea pe scurt spusă de cititoarea noastră:
 
” Eu veneam din Ploieşti spre comună Şirna, şi în sensul girartorul de la Strejnic maşina s-a defectat în mers. Să zic că la 30 minute distanţă a trecut acest poliţist, nu ştiu cum îl cheamă.
A trecut şi nu a ezitat să nu oprească, văzând că am probleme cu maşina.
În moment eram singură în maşină.
Între timp, au ajuns cumnatul meu şi un coleg de muncă de al lui.
Poliţistul ne-a întrebat dacă ne poate ajuta cu un serviciu platformă ridicare a maşinii, apoi ne-a ajutat să scoatem maşina cât mai în afara părţii carosabile.
Cumnatului meu i s-a părut un gest nobil, iar pentru mine a fost un gest foarte frumos, mai ales că domnul agent nu a ezitat să se murdărească pe mâini  şi pe uniformă,  ajutându-ne la împins maşina.
Sincer.. rar întăreşti un poliţist care să te ajute împingând la maşina murdară toată de praf, de aceea mi-a şi întărit convingerea că de fapt chiar şi colegii îl cunosc ca fiind un lucrător săritor.
Un poliţist pe care nu îl cunosc. Deci nu am făcut scrisoare de mulţumire pentru cineva pe care îl cunosc.”
 
Coicidenta...
Cititoarea noastră ne-a spus că este supărată în general pe politisti, însă gestul agentului J.A. a făcut-o să fie uimită de comportamentul (pozitiv) al unora dintre acestia.