Studio Elite Dance Ploiesti  ,aniverseaza 2 ani de la infiintare

 Marti 31 octombrie 2017, Studio Elite Dance implineste 2 ani de la infiintare! 31 octombrie pentru multi dintre noi reprezinta Halloween, pentru majoritatea reprezinta ziua tragica - Colectiv.. Din pacate fix acum 2 ani de Halloween s-a implinit un vis pentru mine - am reusit sa deschid scoala de dans la care visam de copil fiind.

Am anulat bineinteles intreg spectacolul cu toate pregatirile fastuoase in semn de solidaritate, dar am ales sa nu dezamagesc copiii si sarbatorim in incinta studioului cu suc si prajituri. Tin minte ca pentru deschidere am intors din drum un numar de persoane destul de mare, dj, mc, prezentator, etc. Am fost nevoita si oarecum obligata sa renunt la ce pregatisem.

Copiii sunt mici, ei nu inteleg gravitatea situatiei si astfel am ales sa tin mica petrecere mai in liniste, in studio.

Asadar, a devenit o traditie, ca in fiecare an la aceasta data sa organizez pentru copii o mica petrecere in incinta salii, asa cum s-a petrecut atunci. In acesti 2 ani am avut numeroase realizari, am participat la multe concursuri unde am obtinut locuri fruntase.

Am organizat spectacole, ne-am implicat in activitati umaniste, am avut o serie de aparitii TV(Antena Stars). Au pasit in sala de dans zeci de copii talentati care au reusit pana la acest moment sa faca performanta - formatia Masterclass. Studio Elite Dance reprezinta pentru mine locul unde ma simt ca acasa.

Copiii vin sa invete, se simt in largul lor si leaga prietenii - asa i-am invatat, sa se inteleaga si sa fie buni unii cu ceilalti. Suntem ca o familie. Imi tratez copiii de la dansuri cum mi-as dori sa fie tratat copilul meu pe unde se duce!

Povestea continua! Copiii mei se pregatesc intens de concursuri.

Le uram copiilor mult succes: Happy Stars, Funky Juniors, Elite Stars si Masterclass! Multumesc parintilor pentru suport si implicare si felicitarile mele ca sustin pasiunile copiilor!

 Mihaela Nicolae ( fosta Dumitran ) - profesor coordonator - Elite Dance Studio Ploiesti