Multumeste unui dascal,campanie Asociatia

De azi ( 25 octombrie 2017 ),impreuna cu partenerii si colaboratorii nostri de la Asociatia “ Ai carte “ demaram Campania “ Multumesc unui dascal”.

Aceasta campanie vine in sprijinul profesorilor  si invatatorilor din Ploiesti si judetul Prahova , privind o mediatizare pozitiva a acestora.

Bine-nteles , vom privi dintr-un unghi obiectiv aceasta campanie si vom sprijini toti dascalii cu rezultate exceptionale in invatamant.

 

“ In ultimul timp sunt mediatizate foarte multe exemple negative din sistemul de invatamant. Elevi cu parul lung care nu mai sunt primiti la ore din cauza infatisarii, elevi de liceu simuland obscenitati la balul bobocilor, si lista ar putea continua.

Nu contestam faptul ca astfel de situatii exista si dezaprobam din start orice comportament care contravine legilor si regulilor morale.

Dar sistemul nostru de invatamant e plin de oameni capabili si motivati. Oameni care s-au resemnat cu salariile mici din invatamant, cu birocratia existenta si cu multiplele neajunsuri dar care isi fac in continuare meseria cu devotament. Oameni care formeaza si schimba alti oameni. Dar pe care nu ii vede nimeni. Pentru ca ei nu genereaza trafic, nu pot fi incadrati la rubrica “senzational”.

Dar suntem siguri ca stii despre ce vorbim. Ai avut de-a lungul timpului unul sau mai multi dascali pe care i-ai apreciat in mod deosebit. Si poate le-ai si multumit la un moment dat. Sau poate nu ai avut nici timpul nici inspiratia sa o faci pana acum.

Dar o poti face. Si e simplu. Implica doar completarea unui formular cu numele si motivul pentru care multumesti. Dureaza mai putin de 2 minute. Dar ne ajuti sa promovam exemplele pozitive din invatamant.

Multumeste unui dascal

Saptamanal vom centraliza datele si vom populariza cele mai frumoase mesaje. Iar cand un profesor va primi minim 30 de multumiri (echivalentul unei clase) va primi un premiu simbolic din partea noastra.”

http://www.aicarte.org/asociatia-ai-carte-lanseaza-campania-multumeste-unui-dascal/