Dan Enache ( Calatoriciul ) a fost la Generatia lui John

Suporterul şi coemdiantul ploieştean Dan Enache aka Calatoriciul a fost luni seara invitatul lui John Cristea la emisiunea Generaţia lui John (Prahova TV).

Cu o carismă incredibilă şi o modestie aparte fostul concurent de la IUmor, a vorbit în emisiune despre comedie şi echipa sa de suflet Petrolul Ploieşti.

Nu a ezitat să vorbească şi despre experienţa de la emisiunea “Te vreau lângă mine “sau prezenţa la IUmor, dar şi despre actorul său preferat Mihai Bendeac şi cum a reuşit să enerveze tot juriul la IUmor.

Enache a combinat momentele de glumă cu cele de seriozitate şi a răspuns inteligent la întrebările moderatorului.

Calatoriciul iubeşte tara în care s-a născut.

Deşi porecla ne duce la gândul că ar pleca din ţară, Dan Enache a spus că nu face niciodată acest lucru pentru nimic în lume.

 În glumă sau mai serios Dan Enache a spus că vrea să-şi întemeieze o familie, iar legat de pasiunea să vrea să creeze la Tribună a 2 a a stadionului “Ilie Oana “un grup de suporteri.

Dan Enache nu merge cu metrolul.

Deşi locuieşte în Bucureşti, Calatoriciul nu foloseşte metroul, prefera traficul infernal din Bucureşti.

Tema emisiunii a fost: Comedia a luat-o razna. Voi înţelegeţi ceva din emisiunea asta?

Ce care nu au văzut emisiunea sau nu au înţeles nimic o pot vedea în reluare accesând următorul link: 

Pe 26 octombrie are un spectacol la Ploieşti.

 

Cei care doresc să-l vadă live, o pot face pe data de 26 octombrie a. c, la Restaurant Antique (B-dul Republicii nr.295), ora 20.00, la un spectacol de stând up comedy alături de Fabio Carstea şi Bordea.