Mayra (Mihaela Petre) a lansat primul ei single. ”OUR WEAKNESS”. Ascultă-l aici...
Mihaela Petre alyas Mayra este una dintre artiste locale care colaborează des cu site-ul nostru.
” Studiez muzica de la vârsta de 11 ani şi în paralel îmi place să mai cânt şi la pian dar cel mai mult îmi place să cânt cu vocea.
Mă regăsesc foarte mult în marea majoritate a melodiilor pe care le interpretez, este singurul mod prin care mă pot exprima cel mai liber posibil.
Îmi place să mă inspir şi să inspir şi alte persoane să facă ceea ce simt şi ceea ce le place.
Iar cel mai mare vis al meu este să devin o artistă consacrată, respectată şi iubita de către fanii mei.
Sinceră să fiu când am compus strofele piesei îmi plăcea foarte tare de cineva dar sentimentele nu cred că erau atât de intense faţă de cum erau ale mele pentru el.
Mi. Am dat frâu liber imaginaţiei şi mi am imaginat oare cum ar fii să fim împreună.
Îmi arata că mă place dar niciodată nu avea curajul de a-mi spune.” a declarat pentru www.infoploiesticity.ro, artista în vârstă de 18 ani.
 
 
Despre prima ei piesa...”OUR WEAKNESS”.
 
Our Weakness este o piesă cu un sound foarte actual, ce ne duce cu gândul la muzică pop internaţională, iar versurile au un mesaj puternic, în care cu siguranţă mulţi se vor regăsi.,
 
Când am compus strofele acestei piese îmi plăcea foarte tare de cineva, dar cred că sentimentele lui nu erau atât de puternice precum ale mele. Mi-am dat frâu liber imaginaţiei şi m-am gândit cum ar fi fost să fim împreună.” (sursă: https://sonus-records.com/2021/07/19/un-nou-nume-in-muzica-mayira-lanseaza-our-weakness/)
 
Muzica: Andreea Avarvari (AVA)
Versuri: Maria Petre (Mayira) & Andreea Avravari (AVA)
Producător: Mihai Grecan
Mix & Master: Mihai Grecan
 
Înregistrare: Sonus Records