Trupa de dans Gold ART Cabaret - noua trupa de dans a Ploiestiului

Trupa Gold ART Cabaret este formata din trei fete superbe. Ruxandra , Ioana si Alexandra .

Despre noua trupa ne vorbeste una dintre membrele acesteia  , Ruxandra Vasile. 

" Trupa de dans Gold ART Cabaret este infiintata de putin timp sub acest nume, insa noi lucram de 3 ani impreuna.

Trupa este compusa din 3 fete, (Rux, Oana, Alex) , varsta 22-23 ani.

Ne-au adus impreuna pasiunea, dragostea de frumos si dans; ne-au pastrat impreuna prietenia, respectul si admiratia publicului.

Numele (ART) reprezinta initialele numelor noastre iar "Gold" subliniaza faptul ca vrem sa aducem munca noastra la cel mai inalt nivel("de aur").

Suntem o trupa de dans tanara, plina de viata si energie, ne straduim sa facem totul perfect iar publicul sa se mareasca.

Activam la evenimente private, atat cu un program de dans cat si cu cel de ursitoare, la concerte cu diversi artisti, emisiuni televizate dar si la evenimente caritabile. Muncim din greu, dar nu consideram asta o povara ci cea mai mare mandrie a noastra.

Repetam aproape in fiecare zi, weekendul este rezervat evenimentelor, insa nu ne plangem.

O facem din pasiune si ne dorim sa ajungem cat mai sus. Doua din fete au absolvit Facultatea anul acesta, iar cea de-a treia le urmeaza drumul in anul ce urmeaza.

Ne consideram niste oameni modesti, pasionate de ceea ce facem, cu respect fata de oamenii din jur si dragoste de viata." Ruxandra Vasile .

 

Cei care doresc sa invite trupa la evenimente private sau publice , pot contacta Gold ART Cabaret pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/TrupaDeDansSiUrsitoareGoldARTCabaret/