Happy Dance şi IPC au reprezentat Iepuraşul de Paşte pentru o familie nevoiaşă din satul Pietroşani (foto)
Joi după amiază, în cadrul Campaniei umanitare ”O carte pentru viitor” ,reprezentantele Şcolii de dans Happy Dance  (Ana, Mălina, Iulia şi nu în ultimul rând ZIZIK (Alexandra Negulescu profesor coordonator) împreună cu managerul INFO PLOIEŞTI CITY (Gabriel Dima) au adus o bucurie de Paşte unei familii nevoiaşe din satul prahovean Pietroşani, comuna Puchenii Mari.
Zâmbete, emoţii şi lacrimi de bucurie.
După un drum de aproximativ 30 minute, am ajuns la familia Z., o familie cu 9 membrii care locuieşte într-o casă modestă la marginea satului Pietroşani, din cele două maşinii au fost descărcate zeci de cadouri (hăinuţe, jucării, alimente, produse de uz personal, dulciuri, cărţi, rechizite).
Emoţiile şi lacrimile de fericire au început încă de când Malină a parcat prima, copiii familiei nu au mai avut răbdare şi au ieşit în întâmpinarea noastră, aceştia cu” naivitatea” tipică unui copil mai aveau puţin şi ne luau în braţe, fiind primul lor Paşte când primesc o sumedenie de cadouri.
Timp de 15 minute, fetele de la Happy Dance s-au jucat cu copiii, au vorbit cu familia, urmând ca sa revenim cu alte cadouri la aceasta familie.
Daca pentru subsemnatul, aceste acţiuni umanitare nu mai înseamnă emoţii (mari), pentru tinere de la Happy Dance, da...3 dintre acestea fiind la prima acţiune de acest gen (organizata).
Imagini de la acţiunea de joi, aici :
 
Pentru aceasta acţiune mulţumim celor care au donat: ProDaria Optica Medicala Mizil, Happy Dance Art si Studio Elite Dance (rechizite).
 
Reamintim, Campania” O carte pentru viitor” este organizata de INFO PLOIEŞTI CITY si CARPATHIAN BROTHERS SQUAD in colaborare cu Asociaţia” Ai carte” Ploieşti.
 
Detalii la numărul de whatsapp:0729.250.940 sau la e-mail: infoploiesticity@yahoo.com
Se pot dona cărţi de orice fel şi manuale (în stare bună).
Pe lângă acestea rechizite şi papetărie.
În cadrul acestei campanii NU se pot dona haine.