Zaharachescu Andreea Denisa, de 4 ani este componentă a trupei de dans” Happy Dance”
Zaharachescu Andreea Denisa are vârsta de 20 de ani, este din Păuleşti, studentă la Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti-Facultatea de Litere şi Ştiinţe şi dansatoare în trupa HAPPY DANCE.
Denisa Andreea spune că este persoană prietenoasă, iubitoare, sensibilă, determinată.
” Consider că viaţa merită să fie trăită doar cu pasiune şi cea mai mare pasiune a mea este DANSUL!” a spus pentru www.infoploiesticity.ro, tânăra dansatoare.
Pasiunea sa pentru dans a început” de pe la vârsta de 9 ani”, atunci când s-a înscris la cursurile de dans modern ale Şcolii Generale din comună Păuleşti.
” Crescând mi-am dorit să experimentez mai multe stiluri, aşa că m-am înscris la clubul Casei de Cultură a comunei Păuleşti, unde am făcut dansuri populare de la vârsta de 14 ani până la 16 ani. Tot în aceeaşi perioadă, pe lângă dansurile populare, participam şi la cursuri de street dance, stil de care m-am îndrăgostit şi simt că mă reprezintă cel mai mult şi în momentul de faţă.” a mai spus Denisa.
La vârsta de 16 ani am să încerce ceva nou... şi s-a înscris la castingul trupei de dans Happy Dance, reuşind să treacă casingul.
” În prezent sunt componentă a trupei de dans Happy Dance de 4 ani! Pe lângă faptul că am evoluat foarte mult în acest timp, mi-am câştigat şi o a doua familie.
Iubesc şi preţuiesc fiecare moment alături de trupa Happy Dance şi sunt recunoscătoare Zizikăi pentru dansatoarea care sunt astăzi.” a completat Denisa.
 
P.S. Info Ploieşti City este partenerul media al trupei de dans HAPPY DANCE.
 
Foto: https://www.facebook.com/denisa.zaharachescu