Un tânăr din comuna Targsorul Vechi are nevoie URGENTĂ de o operaţie la picior.Este diagnosticat cu  ” Pseudartroză”
 
Răzvan Marin sau” Rivi” aşa cum îi spun prietenii, are 27 ani, este din comuna Targsorul Vechi, sat Strejnicu, jud. Prahova şi în urmă cu 5 ani, pe pârtia Clăbucet (Predeal) a suferit un accident grav la un picior, (dublă fractură de tibie şi peroneu)acesta a intrat în plasa de siguranţa a pârtiei, cu sania.
Transportat de urgenţa la Spitalul Judetean-UPU Braşov, a fost operat pe loc şi i-sa pus o tijă.
După primele 9 luni au început problemele...
 
” Am făcut operaţia, totul decurgea relativ normal având în vedere gravitatea operaţiei suferite.
Atunci am intrat în concediu medical, cel de 9 luni, acesta se terminase şi eu nu îmi reveneam complet, am fost nevoit să apelez la comisia medicală pentru capacitatea de muncă şi să apelez la o” pensie temporară” aşa cum o numesc ei şi să renunţ la job-ul pe care îl aveam atunci.
Au trecut câteva luni după asta şi am păţit altă problemă, tijă din picior efectiv a cedat, şi s-a rupt, lucru pe care chiar medicii mi l au spus că este efectiv imposibil”, a declarat pentru Info Ploieşti City, Răzvan.
În urmă cu doi ani, a primit un an diagnostic şi are nevoie de o altă operaţie, care costă...6000 EURO.
 
După primul diagnostic, (dublă fractură de tibie şi peroneu), acesta la un alt control a primit o veste cumplită, noul diagnostic fiind  ” Pseudartroză” (lipsă de consolidare a capetelor osoase ale unei fracturi care are drept consecinţă crearea unei false articulaţii).
Apelul unui prieten de al său, pe o reţea de socializare
” Hai să facem bine!
Cu toţii ştim cât de frumos este să te bucuri de pasiunea ta, nu i aşa? Ei bine, prietenul nostru, Rivi, s-a bucurat atât de mult, încât acum 5 ani, a suferit un accident grav la picior în timpul unei simple şi nevinovate distracţii pe pârtie. Din păcate, acum suferă dificultăţi la mers, diagnosticul său fiind "Fracturi multiple ale părţii inferioare a gambei şi peroneului", cu complicaţie şi apariţie de pseudartrozape care dacă ar vrea să le repare, este necesară o operaţie în valoare de 6.000 euro. Este un scenariu pe care nimeni nu l-ar dori.. să meargă la munte, vesel şi să ajungă pe patul unui spital, iar doctorul să îi spună că un lucru atât de simplu, precum mersul pe jos, nu va mai fi la fel pentru el.
Îşi doreşte să fie egal cu ceilalţi atunci când doreşte să se angajeze, când merge la o plimbare în parc, fie atunci când va avea şi el propria lui familie. Rugămintea mea, este să încercăm să strângem această sumă de bani, puţin cu puţin, căci dar din dar, se face Rai, corect?
Puteţi dona oricât, la contul IBAN următor:
RO78BRDE300SV48610813000
Beneficiar: Marin Constantin Răzvan”