Disperare pentru o femeie cu doi copii din Ploieşti ,care locuieste inr-un bloc social .Aceasta este jignită,umilită şi ameninţată de un fost preşedinte de asociatie,autoritatile par ca tac...

Fara indoiala cei care locuiesc in Ploiesti , cunosc blocurile sociale de pe strada Catinei .

Intr-unul dintre acestea locuieste si doamna M.E. impreuna cu cei doi copii ( o fata de 18 ani ) si un (baiat in varsta de 12 ani ).

S. fiind legitimat la juniorii echipei Petrolul Ploiesti,un baiat cuminte,timid si speram noi,ca intr-o zi sa imbrace tricoul echipei de seniori .

De 10 ani,(asa cum sustin sursele noastre) femeia este umilita,mintita si jignita de fostul presedinte al Asociatiei de locatari de la blocul 27 A,Stefan Ene ( un cetatean provenit la Ploiesti din comuna Chiojdeanca ) , anumite surse ne spun ca acesta ar fi avut in trecut probleme cu legea si ar fi locuit ilegal in acel bloc cu ajutorul directorului ASSC Ploiesti,Ovidiu Badulescu ( un apropiat al partidelor politice din Ploiesti ),insa ramane la atitutdinea autoritatilor aceste detalii.

Articolul acesta nu are legatura cu afinitatile politice ale unora,nu demarazeaza o ancheta penala ,subiectul fiind altul.

M.E. ne-a trimis la redactie mai multe documente,plangeri depuse ( la Politie),citatii,o chitanta care nu prea pare legala,fiind mazgalita ,amenintari,injurii,amenintari si o scrisoare de la Cantina de Ajutor Social Ploiesti prin care nu-i poate fi distribuita o ratie de hrana/lunara,deoarece figureaza cu venituri nedeclarate,provenite din jocuri de noroc !?!

Acest fapt fiind sesizat de ANAF Ploiesti,care ar trebui sa demareze o ancheta privind acest lucru si sa demonstreze ca exista o declaratie a doamnei M.E. pe aceasta tema,dupa cum bine stim,la un castig mai mare din jocuri de noroc (captura foto-casele de pariuri),castigatorul trebuie sa declare la ANAF,veniturile , iar doamna respectiva nici macar nu stie sa joace .

In urma acestei decizii,ANAF ii opreste alocatia suplimentara baiatului .

De precizat este faptul ca venitul doamnei este in jur de 1000-1100 lei,indemnizatie de handicap si alocatii,burse ale copiilor,fata urmand sa nu mai primeasca alocatie pentru ca a implinit 18 ani.

Potrivit unor surse care doresc anonimatul,M.E. a fost banuita pentru distrugere , aceasta ”spargand” un geam la intrarea in bloc,insa pe aceea scara exista camere video .

Amenintari,santaj si injurii .

Pe surse (anonime ) am primit un set de sms-uri adresate doamnei .M.E. , sms-uri pline de jigniri,amenitari,santaj, vulgare ….aceste mesaje le gasiti foto mai jos si aici :

In foto este si cel banuit ca ar fi trimis sms-urile adresate doamnei M.E. ...(speram ca atat Politia cat operatorul de telefonie mobila sa descopere autorul acelor sms-uri ) .

Mentionam ca acestea sunt scrise si agramat,autorul fiind certat cu limba romana,probabil ca acesta a trecut rar pe la scoala,avand ”scoala vietii si de smecherie ”.

Pe langa mesajele de amenintare,hartuire,santaj si injuritoare,problemele nu se opresc aici …

O anumita persoana , i-a furat doamnei M.E. fotografii de pe un site de socializare (fara acordul dansei ) pentru a o denigra in spatiul public ...(dovada foto ) .

O doamna din bloc,sub protectia anonimatului ne-a declarat ca pe scara blocului este o mizerie de nedescris,ca anumite persoane ...fac mizerie,scandal,asculta muzica tare si ameninta copii doamnei M.E.

Sursa noastra sesizand in nenumarate randuri Politia,politistii rezumandu-se doar la cateva amenzi si avertismente.

Vezi aici … https://www.observatorulph.ro/eveniment/116799-strada-blocata-si-manele-la-maxim-in-ploiesti-a-fost-nevoie-de-interventia-politiei

Sanepid si nu prea…

Desi am intrat in posesia unor fotografii cu mizeria din bloc,se pare ca Sanepid nu prea a avea chef sa amendeze administratia pentru acest fapt.

Despre problemele din blocul 27 A au scris si colegii nostri de la observatorulph.ro,probleme rezolvate de autoritatile locale .

https://www.observatorulph.ro/social/22951-la-un-pas-de-evacuare-din-blocul-de-pe-aleea-catinei

https://www.observatorulph.ro/administratie/2594315-masuri-drastice-la-un-bloc-de-locuinte-sociale-din-ploiesti-unii-locatari-vor-fi-evacuati-foto

https://www.observatorulph.ro/administratie/2578045-blocul-de-locuinte-sociale-de-pe-aleea-catinei-din-ploiesti-va-fi-reabilitat-unde-vor-fi-mutati-locatarii-pe-timpul-lucrarilor

Pe aceasta cale solicitam un punct de vedere al Primariei Mun.Ploiesti,Administratiei blocului si a autoritatilor competente.

De asemenea,cei care doresc sa aiba un drept la replica,bazat pe probe ,ne pot contacta la e-mail:infoploiesticity@yahoo.com sau nr.de whatsapp:0729.250.940

 

P.S.Aceste randuri sunt ca un rezumat a ceea ce pateste doamna M.E. de 10 ani de cand locuieste in acel bloc ,rugamintea noastra este ca cei abilitati sa o mute intr-o locuinta sociala,in zona cartier Vest-9 mai ,pentru a scapa de probleme,starile depresive si pentru siguranta celor doi copii .

 

Foto coperta:www.observatorulph.ro