De ce noi ? Cine uita, nu merită !

 

De 6 ani personal răspund la această întrebare. În ultimii 6 ani, Info Ploieşti City a fost vocea a sute de tineri: artişti, cu pasiuni diverse, sportivi locali, artişti naţionali, etc.

De 6 ani am reprezentat ploieştenii şi pasiunile lor, indiferent de obstacole.

În ultimul an au apărut diverşi oameni care au vrut să-şi facă imagine, să arunce cu noroi în Info Ploieşti City, plini de ură, frustrare, invidie, şamd.

Probabil unii nu au putut sau au preferat să de copy-paste la proiectele noastre, să creadă că dacă copiezi originalul înseamnă profesionalism, respect, admiraţie, bune maniere, şamd.

De multe ori nun e-am făcut noi dreptate, a fost o dreptate divină, ceea ce ne-a făcut să rezistăm într-o “jungle de asfalt “în care Info Ploieşti City a renăscut de fiecare dată şi a revenit mai puternic.

Acest site a pierdut bătălii, dar nu războiul. Un război în care nu am intrat (intenţionat) cu nimeni sin e-am continuat drumul pentru ploieşteni şi pasiunile lor.

Am fost, suntem şi vom fi garanţia tinerilor ploieşteni.

Ştim că în spatele nostru avem mulţi oameni buni, curajoşi, care nu se lasă duşi de valul bârfelor...

Oameni care ne-au fost alături de la început şi vor fi în continuare.

Ceea ce am promis am făcut. Câţi tineri am promovat, nu le mai ştim numărul, dar ceea ce ştim sigur, mulţi nu au uitat că drumul lor a început efectiv cu noi.

Prima şi singura publicaţie (on-line) din România care a avut aceeaşi “politică editorială “timp de 6 ani.

În 6 ani am reuşit să fim prezenţi la foarte multe evenimente, să facem 6 spectacole publice, numai cu artiştii locali.

Toate astea ne-au adus invidii, bârfe, intrigi, zvonuri, frustrări. Normal este dureros pentru că alţii nu au putut să vină cu proiecte, cu ceva nou în peisajul ploieştean.

Mă întreb... Cine se va bucura dacă acest site într-o zi nu va mai există?

Cine se va bucura că Info Ploieşti City “moare “? Vor fi mulţi care d-abia aşteaptă să ne pună bomboană pe coliva, dar şi mai mulţi sunt cei care cred în noi.

Cei pentru care acest site înseamnă obiectivitate, respect, admiraţie, pasiune, prietenie, etc.

Cei mulţi care au găsit în noi site-ul lor... Cei care sunt acolo, în spatele nostru şi ne-au dat girul lor că vor fi mereu alături de Info Ploieşti City.

Personal... am mai învăţat o lecţie. O lecţie de care trebuie să ţin cont şi să merg mai departe. O lecţie care prin site-ul meu am predat-o pe data de 2 iulie a.c.

Sincer... m-aş bucura că alţii să recunoască că şi-au făcut imagine publică pe spatele acestui site.

M-aş bucura că cei care au “coloană vertebrală “să iasă public să spună “da. Eu am vrut să apar în faţă...”.

Cine va ieşi? Nimeni... pentru că sunt laşi, deşi în mediul public se dau mari experţi în media, marketing, PR...

De aceea rezistăm, fiindcă avem curaj să ieşim în fata cititorilor noştri şi ploieştenilor.

Fiindcă am scris istorie în acest oraş, am respectat pe toată lumea, chiar dacă uneori am fost “inamicul numărul 1 “al politicienilor sau altor aşa zise persoane publice.

Probabil şi eu am greşit, greşeală recunoscută este pe jumătate iertată.

O să mă rezum la... există un Dumnezeu pentru fiecare.

Sper şi cred că cine citeşte aceste rânduri va înţelege ce înseamnă spiritual Info Ploieşti City pentru acest oraş şi judeţ şi să iasă public cu nişte scuze... Aşa mise pare fair play din moment ce tot noi am avut bunăvoinţa să-i promovăm gratuit, să colaborăm cu aceştia, apoi au inceput să ne critice, bârfească, să fie invidioşi, să arunce cu “noroi” şi să profite de ajutorul şi bunătatea noastră.

 

Timpul şi Dumnezeu vor face dreptate.

 

Info Ploieşti City îşi continua povestea şi va ieşi mereu mai puternic din orice bătălie, datorită ploieştenilor, prietenilor şi cititorilor noştri.

 

Voi şi noi... însemnam Info Ploieşti City.

Voi şi noi dăm “Refresh Ploiestiului “.

 

P.S.VĂ MULŢUMIM TUTUROR ŞI AŞTEPT CA UNII SĂ NU MAI FIE “FETIŢE “, SĂ IASĂ BĂRBĂTEŞTE ÎN FAŢA SĂ RECUNOASCĂ CĂ ŞI-AU FĂCUT IMAGINE DATORITĂ NOUĂ.

P.P.S.: “CINE UITA, NU MERITĂ “(Nicolae Iorga).