Psiholog Cătălina Dan şi campania” O jucărie de plus pentru un copil nevoiaş” în emisiunea” Generaţia lui John”. Video
Miercuri, 16 decembrie 2020, în cadrul emisiunii ”Generaţia lui John” cu John Cristea (un jurnalist deschis emoţional către a sprijini) a fost invitată purtătoarea de cuvânt a subsemmnatului şi a campaniei ”O jucărie de plus pentru un copil nevoiaş”, psiholog Cătălina Dan.
Cătălina Dan a explicat ce a însemnat campania mai sus menţionată, organizată de ziarul (on-line) INFO PLOIEŞTI CITY şi clubul privat de airsoft CARPATHIAN BROTHERS SQUAD Ploieşti împreună cu numeroşi parteneri şi colaboratori (vom revenii pe acest subiect imediat după Crăciun, când vom termina campania).
Cătălina a prezentat şi una dintre cele mai ample acţiuni din cadrul campaniei” O jucărie de plus pentru un copil nevoiaş”, cea de duminică, 13 noiembrie a.c., atunciu când am dus ajutoare la numai puţin de 7 familii nevoiaşe din satul Balaca şi oraşul Boldeşti Scăieni, dar şi celor 70 copii (rromi) din parohia Bisericii” Lumina” Balaca.
 
De menţionat că la această acţiune am format o caravană de 5 autoturisme şi o dubiţă, cuantumul donaţilor în alimente, dulciuri, haine, jucării fiind de peste 2 tone de ajutoare.
 
Lacrimi de emoţie şi bucurie.
 
Cătălina Dan deşi pare o femeie puternică şi-a demonstrat ”sensibilitatea” în cadrul rubricii” Sună şi mulţumeşte”, atunci când invitata a sunat-o pe nepoata ei, Diana (Fab Flowers Studio) pentru a-i mulţumii pentru tot şi implicarea în campanie.
 
" Cuvintele sunt sărace în a se putea transmite emoţiile pe care un OM le poate percepe atunci când dăruieşte iubire de la suflet la suflet. Am fost doar ambasadorul acelor oameni care au simţit să organizeze, să dăruiască şi să se implice în felul lor. Vă mulţumesc tuturor şi sper să fim un demn exemplu de urmat şi externalizat emoţii pozitive" a declarat psiholog Cătălina Dan pentru www.infoploiesticity.ro 
 
Vezi întreaga emisiune mai jos.