Roberta Andreea Popescu (Clubul Artist), la doar 8 ani a apărut în revista Prestige Models Magazine şi are o rubrica la un post de radio
Roberta Andreea Popescu (cântăreaţă la Clubul Artist Ploieşti) şi dansatoare la trupa Happy Dance Junior, este la doar 8 ani o vedetă în devenire.
Micuţa talentată a pozat (de curând) ca model în cunoscuta revistă (americană) de modă pentru copii, Prestige Models Magazine şi are o rubrica la o emisiune radio, la ART FM, aceasta prezintă în fiecare miercuri, emisiunea FUN ART împreună cu Beatrice Lianda.
 
Despre Roberta Andreea Popescu.
 
Roberta a început dansurile la vârsta de 3ani, la trupa” Ploieşti Dancers” (profesoare) Luminiţa Miricioiu şi Ioana Ivan, la 4ani a început orele de canto, la Clubul Artist (profesor coordonator) Roxana Furtună, a mai participat şi la ore de teatru alături de Diana Uţa la Şcoala de teatru şi dans DiaFun, iar în prezent face parte din trupa Happy Dance Jr. sub coordonarea Alexandrei Negulescu (Zizik) şi Alessia Ene.
De 3 luni, Roberta urmează şi cursurile de pian la Clubul Artist, iar de două săptămâni participă la orele de teatru tot la Clubul Artist ,profesor Irinel Pana .
De un an iar de un an este model la” Beatrice Models” alături de Beatrice Lianda Dinu, aici a participat la multe proiecte frumoase, la numeroase şedinţe foto, a câştigat o invitaţie la SanRemo 2021, este” Top Model în the Voice” la Fashion Weekend în Italia, a avut apariţii în revistele americane şi a fost invitată alături de Beatrice la multe emisiuni Tv.
 
Robertica, este unul dintre copiii care de fiecare dată când Info Ploieşti City a avut un spectacol a spus” prezent”, devenind prietenele prietenele noastre, de suflet.