Impresara momentului in fotbalul romanesc,LIUBLIANA NEDELCU-URARE ANIVERSARA 10 ANI -IPC.Vezi video
Liubliana Nedelcu este o impresie de NOTA 10.
NOTA 10 având şi pentru naturalete, carisma şi frumuseţe.
Fie că vorbim de rivalitatea sportivă dintre Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti (Liubliana fiind fana celor două echipe), fie de echipele rivale din fotbalul românesc, Liubli. (aşa cum ne place noua să-i
“Nu uit niciodată de unde am plecat şi nu este zi în care să nu-i mulţumesc Lui Dumnezeu pentru ceea ce sunt astăzi” a spus pentru InfoPloiestiCity, carismatica impresara.
Între 1999-2003 a urmat Facultatea de Drept şi ASE-Management.
” În 2003 am decis să încerc să lucrez în avocatură deşi nu aveam pe nimeni în familie şi pentru că nu aveam o situaţie financiară foarte bună şi este greu în avocatură la început) apoi am aflat că era un concurs pentru un post de ofiţer de relaţii internaţionale la Inspectoratul General al Jandarmeriei am luat concursul şi am ocupat postul, iar din 2008 (când lucrăm la IGJR), cei de la FC Rapid Bucureşti mi-au propus să merg că ofiţer de presă la ei şi am acceptat, aşa a început carieră mea în fotbal.
În 2010 am ajuns Director de Comunicare şi Marketing la Astra Giurgiu (fostă Ploieşti), iar în 2011 Director General la FC Braşov!
După perioada FC Braşov am realizat că vroiam mai mult şi am început să lucrez cu fotbaliştii, devenind impresar” a completat cu zâmbetul pe buze (aşa cum îi stă bine) Liublianei.
Liubliana Nedelcu şi Info Ploieşti City.
În urmă cu 6 ani, Liubliana a acordat primul ei interviu unui ziar din Prahova, acesta fiind Info Ploieşti City.
Vezi interviul AICI ,de atunci în fiecare an ne spune noutăţile din viaţa ei.
 
Deoarece este o prietenă de 10, Liubliana ne-a transmis un mesaj aniversar cu ocazia împlinirii a celor 10 ANI de la înfiinţare.
P.S.MULŢUMIM LIUBLI. PENTRU CĂ EŞTI AN DE AN ALĂTURI DE PROIECTELE NOASTRE.
MULT SUCCES ŞI SĂ AUZIM NUMAI DE BINE!