Pe timpul pandemiei de Covid 19 elevii de la Şcoala Gimnazială din comuna Cărbuneşti, au realizat desene tematice
Un profesor de la Școala Gimnazială̆ din comuna Cărbuneșţi, judeţul Prahova și-a provocat elevii, în această perioadă a învățămantului  de la distanță, să̆ reprezinte prin pictură̆ pandemia prin care trecem.
„Câteva lucrări mi-au atras atenția. Aş̦ dori să̆ le fac bucuria de a împărtăși și altora realizările lor”, a declarat pentru Info Ploieşti City, d-soara profesoară Bănică Lavinia Andreea.
Mai mult,la initiativa  d-soarei  profesoară Bănică Lavinia Andreea, eleva Crăciun Cosmina Teodora,in varsta de 14 ani ( clasa a VIII a in cadrul Scolii Gimnaziale Carbunesti ) aceasta a transmis un mesaj video pentru elevii,profesorii si parintii care trec prin aceasta perioada grea . 
Vezi video mai jos :
” Vă mulţumesc  pentru tot ceea ce faceţi pentru elevii școlii dumneavoastră din comuna Cărbuneșţi în această perioadă mai puțin neplăcută, pentru profesionalismul şi învăţământul de înaltă ţinută pe care l-aţi impus, pentru maniera în care sunt abordaţi şi trataţi elevii, personalul didactic, pentru căldura şi prietenia oferită de întregul corp profesoral.
O perioadă minunată, cu amintiri frumoase, pe care le-am retrăit în acest an în echipa dumneavoastră, alături de foarte mulți copilaş̦i talentați.Câteva luni încărcate de emoţii, bucurii, surprize, şi multă, multă prietenie.”
Vom ieși mai întăriți în credință după̆ această epidemie.
Dumnezeu să̆ vă ocrotească̆ familia și să̆ ne găsim cu bine! ”Prof. Director, Marin Monica
 
” Nu în ultimul rând aş vrea să le mulţumesc tuturor directorilor cu care colaborez în acest an şcolar. (Şcoala Gimnazială Şoimari, Şcoala Gimnazială Surani şi Şcoala Gimnazială Ariceştii Zeletin Prahova)” a mai menţionat Bănică Andreea Lavinia
 
Despre d-soara profesoara Bănică Andreea Lavinia
S-a născut la data de 11 februarie 1995, în localitatea Lipăneşti, judeţul Prahova
Este profesor la Scoala Gimnazială Cărbuneşti, Surani, Şoimari, Ariceştii -Zeletin Prahova
 
Studii superioare : -Universitatea Petrol Gaze Ploieşti specializarea Asistentă Managerială şi secretariat Ploieşti
- Universitatea Valahia Târgovişte, Specializarea: Pedagogie muzicală.
În prezent studiază vioara la Şcoala Populară de Arte Ploieşti (profesor Marian Dovinca)
Lavinia a câştigat premii la diverse concursuri de pian, de canto, etc
 
Pasiunile ei sunt: muzica şi Poliţia
Vrea să facă masterul la MAI sau MAPN
 
P.S. Ideea acestui proiect a fost a d-soarei profesoare Bănică Lavinia Andreea, aceasta implicându-se în mai mullte proiecte sociale şi fiind prezenţa şi la evenimentele caritabile organizate de Info Ploieşti City şi partenerii săi.