Expoziţie de tablouri-desen în creion by Anca, la AntiCaffe New Experience Ploieşti
 
În perioada 16 octombrie -30 noiembrie 2020, la AntiCaffe New Experience Ploieşti (str. Nicolae Titulescu nr.40-fosta Partizani) va avea loc o expoziţie de tablouri-desen în creion by Anca.
Expoziţia poate fi vizitată de luni până vineri între orele 9.00-17.00.
Eveniment susţinut de Anticaffe New Experience - https://www.facebook.com/AnticaffeRO
Partener media: www.infoploiesticity.ro
REGULI SANITARE:
VĂ RUGĂM să respectaţi prevederile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
1. Intrarea la expoziţie se face DOAR cu MASCA DE PROTECŢIE.
2.Vă rugăm dezinfectaţi mâinile la intrare/ieşire.
3. Accesul este permis la un număr de 3 persoane (în aceelasi interval de timp), respectând distanţa regulamentară de 1.50 m.
Despre ANTICAFFE NEW EXPERIENCE:
Altfel de distracţie. Cafeaua, ceaiul, apa, fructele, biscuiţii sunt gratis. Avem cărţi, boardgames şi un office utilat Tu plăteşti doar timpul
Anticaffe New Experience un concept nou pentru oraşul Ploieşti.
Este un loc care dă valoare timpului.
Plăteşti pentru perioada pe care o petreci aici şi pentru ceea ce poţi face alături de noi.
Ceaiul, fructele, biscuiţii, cafeaua şi apă sunt din partea casei. Pentru produse îmbuteliate, băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare şi alte preparate vei plăti un preţ mai mic decât la alte terase.
Dispunem de 5 spaţii dotate corespunzător pentru următoarele activităţi: - Library – o sală în care te poţi bucura în linişte de cele peste 1000 de cărţi din biblioteca noastră - Office –o sală dotată cu imprimantă, scanner şi tot ce-ţi trebuie într-un birou în care poţi lucra la afacerea sau la proiectele tale - Gamming – o sală în care te poţi distra alături de prieteni jucându-te diverse jocuri logice sau de societate - Activity –un loc unde poţi asista şi participa la diferite evenimente în funcţie de pasiunile tale, alături de comunităţi de oameni cu aceleaşi interese - Networking –un spaţiu în care poţi savura pur şi simplu o cafea sau o băutură alături de prieteni sau de colegi de liceu, de facultate sau de muncă.
Periodic organizăm diverse expoziţii convenţionale şi neconvenţionale, găzduim diverse cursuri şi workshop-uri şi susţinem diverse cauze sociale alături de Asociaţia Ai Carte şi alţi parteneri.
 
Vezi cum ajungi AICI