OTMPL nu aparţine Info Ploieşti City şi nici colaboratorilor săi.

Pe anumite surse, am aflat că subsemnatul Gabriel Dima a înfiinţat OTMPL.RO.

TOTAL FALS !!!
Nu ştiu cine a inventat acest grup şi cine a lansat aceasta manipularea de 2 lei, însă doar cei care mă cunosc bine ştiu că nu organizez FUNDAŢII, ORGANIZAŢII, GRUPURI POLITICE.
De asemenea vă aduc la cunoştinţă că începând cu data de 3 ianuarie 2017, Info Ploieşti City a devenit un ziar 100 % INDEPENDENT, NON POLITIC.
În încheiere îl invit pe cel, cea care a aruncat pe piaţa acest zvon şi încearcă o manipulare extreme de grea, să dovedească public că eu sunt în spatele OTML.RO şi că voi organiza un miting împotriva Primăriei şi Consiliului Local Ploieşti.
De asemenea apelez la organele abilitate să facă o anchetă privind această informative, punând la dispoziţie e-mailul meu, numărul de telefon prin care voi demonstra că NU AM NICI O IMPLICARE ÎN GRUPUL OTMPL.RO.
Vă mulţumesc şi vă promit că Info Ploieşti City îşi va păstra politica editorial, indiferent de manipulări, de zvonuri şi bârfe...
Mai mult... de fiecare dată când un partid politic, organizaţie, grup social, şamd vor aduce prejudicii de imagine, mă voi adresa instituţiilor statului, pentru dezinformare, calomnie, etc.
P.S.Sper şi cred că aceste rânduri vor fi înţelese şi cei care au încredere în Info Ploieşti City să nu aplece urechea la manipulări de 2 lei.
SUNTEM NON POLITICI!