IPC 10 ANI. Urare aniversara , ALEXANDRA PUTANU .Vezi video
Pe Alexandra Putanu am cunoscut-o prin intermediul emisiunii ”Generatia lui John ” ( multumesc John ) .
 
La 21 ani detine un cv impresionant :
 
Alexandra Putanu este tânăra care deţine un CV impresionant în televiziune, actorie, modă şi blogging.
Alexandra Putanu, pe numele de scenă, Alejandra, este absolventă a şcolii de televiziune Intact Media Academy şi a cursului de Prezentator TV, organizat de Dalles Go (Pro TV).
În prezent este blogger, deţinătoarea paginii „Blogul Alejandrei”, fotomodel, actriţă, online influencer, creatoare de conţinut pentru canalul ei de YouTube şi TikToker, unde a strâns un număr de peste 20K de urmăritori.
Recent, Alexandra a terminat cursurile de Social Media şi PR din cadrul Dalles GO, şi a ales să îşi continue studiile în Cibernetică, Statistică şi Informatică economică la Universitatea din Bucureşti.
La vârsta de 18 de ani a devenit prezentatoare TV
"Am avut ocazia să-mi descopăr înclinaţia pentru televiziune, devenind astfel prezentatoarea a două emisiuni TV: "Satul de dincolo de Bucureşti" şi "Lumea artiştilor", transmise de postul de televiziune LINKPRESS TV. Jobul de Prezentator TV de la LinkPress TV m-a determinat să îmi doresc să urmez cursuri de specialitate în domeniul televiziunii şi să activez în continuare în acest domeniu al mass-mediei şi al artei", a povestit fosta prezentatoare TV.
 
Detine un site foarte interesant https://alejandrap16.wordpress.com/ , o carisma unica ,un zambet si o naturalete aparte .
ALEXANDRA  fiind inca din prima clipa,prietena si cititoarea noastra .
MULTUMIM ALEXANDRA PENTRU INCREDEREA ACORDATA SI MULT SUCCES IN PROIECTELE TALE .