Alina Cornea (colaborator Info Ploieşti City) a fost invitata in” Generaţia lui John”
 
Vineri seara, colaboratoarea noastră, Alina Cornea a fost invitata lui John Cristea, in emisiunea lui” Generaţia lui John”, la Prahova TV.
Vizibil emoţionată, dar păstrându-şi calmul, Alina a făcut fata tuturor provocărilor lui John si a vorbit despre cat de important este in ziua de azi sa fi empatic, sa nu ai ca prioritate banii si să-i ajuţi (la greu) pe cei de lângă tine.
Alina nu a uitat despre Madalin Pavel, un copil in vârsta de 9 ani, diagnostic "tulburător" pentru vârsta sa: tulburare hiperkinetica, deficit de atenţie - întârziere în dezvoltarea limbajului expresiv, întârziere mentală uşoară ( detalii AICI ) , despre cum a început colaborarea cu Info Ploieşti City si ce proiecte de viitor avem împreună (ca un adevărat PR al IPC).
Proba cu telefonul...
După cum bine stiu telespectatorii emisiunii, invitatul trebuie sa sune o persoana pentru a-i mulţumii pentru ceva (orice).
Alina, l-a sunat pe colegul nostru (de” suferinţă”), DJ Marian Anghel pentru a-i mulţumii pentru ca ne este mereu aproape.
 
 La sfârşitul emisiunii, Alina a răsuflat uşurată si data viitoare cu siguranţă va lăsa emoţiile acasă.
Tema emisiunii a fost” Alergăm ca nişte nebuni după bani şi uităm să fim fericiţi”.
Pentru cei care nu au văzut emisiunea, o pot vedea in reluare, in video de mai jos.
 
P.S. NU RATA ...De luni pana vineri (de la ora 19.00 ) ,emisiunea ”Generatia lui John ”  in direct pe Prahova TV si pagina emisiunii https://www.facebook.com/generatialuijohn