EXCLUSIV . URARE IOANA RADU (Targoviste )-IPC 10 ANI + INTERVIU (video )
Ioana Radu este din Targoviste.
O fire joviala,plina de viaţa,emotionata,romantica, pasionala, patimasa şi impulsiva,a început sa picteze în anul 2012 ( după un vis avut în 2011).
Are ca pasiuni pictura,lectura,scrisul şi muzica.
Pe lângă toate acestea , Ioana rade non-stop ,insa este o tipa emotiva .
De curând aceasta a acordat un interviu şi pentru www.infoploiesticity.ro 
 
 
GABRIEL DIMA: Pentru cine nu te cunoaşte. Cine este Ioana Radu?
IOANA RADU:
- Un om căruia Dumnezeu i-a dat un vis. Un vis pe care eu trebuia să-l împlinesc, doar că după câteva încercări eşuate, am încetat să mai cred. Dumnezeu nu a încetat să creadă în mine şi mă cuprinde ruşinea. Ştii... Dumnezeu lucrează prin oameni. În ultima vreme mi-a scos în cale oameni grozavi. Nu credeam că mai există. De exemplu, dacă Dl Georgescu Dan, polistul care are pagina” Poliţiştii au umor”, o persoană pe care eu o admir, nu ar fi crezut că pot mai mult, dacă nu ar fi făcut în aşa fel încât să promoveze ceea ce fac, şi ceilalţi, cum ar fi dl. Silviu Iliuta şi Codruţ Segarceanu, ar fi rămas indiferenţi, lucrările mele nu ar fi fost în prezent expuse la Anticaffe New Experience. Local ce aparţine dl. Drăghici Liviu, care s-a oferit să mă ajute cu expoziţia. Încă un om ce nu a rămas indiferent. Dacă aceşti oameni ar fi rămas indiferenţi, existau slabe şanse ca noi să ne întâlnim astăzi pentru acest interviu.
 
G.D.: Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru a picta? În ce stil? Ce alte pasiuni mai ai?
I.R.:
- Aveam talent la desen din copilărie. În clasa a 7 a, doamna profesor de desen, mi-a propus să mă transfer la clasa dânsei de desen, dar am refuzat, fiind o persoană care se integrează mai greu într-un grup. Apoi a urmat liceu, familia, copiii, problemele... Abia după divorţ am revenit la desen, la pictură. Terapie ptr suflet. În 2011, am avut un vis, în care o femeie îmi spunea” Tu trebuie să pictezi”. Abia după 1 an de la acest vis am cumpărat culori, pânze, pensule... şi am început să pictez. Habar nu aveam ce şi cum! Reproduceam imagini de pe internet, le postăm pe facebook şi aşa au început să apară şi cererile. Ce alte pasiuni mai am? Îmi place să scriu, să-mi aştern gândurile pe hârtie. În general, când sunt tristă.
G.D.: Cat timp dedici pasiunii tale?
I.R.:
- Nu atât de mult pe cât aş vrea. Fiind o mamă singură cu doi copii şi serviciu, timpul pentru a picta este limitat. Mi-ar plăcea să am mai mult timp şi mai multă voinţă pentru a studia artă. Atunci când am o cerere, mă străduiesc să termin la timp tabloul, deşi poate nu ai întotdeauna dispoziţia necesară sau apar chestii neprevăzute. Am realizat tablouri într-o singură zi sau, de exemplu, am început un tablou în 2012 şi l-am finalizat în 2018 pentru că atunci am simţit. 6 ani a stat în aşteptare.
 
G.D.: De ce Anticaffe New Experience? Cum ţi se pare locaţia?
I.R.
- Nu eu am ales Anticaffe, ci Anticaffe m-a ales pe mine. Şi mă bucur. Mă simt onorată pentru că este o locaţie unde se îmbină artă, cultura şi distracţia. Ce poate fi mai plăcut? O locaţie deosebită cu oameni deosebiţi. Recomand Anticaffe celor ce iubesc culorile, artă, mirosul cărţilor şi cafeaua bună! O locaţie atipică care pe mine m-a atras de când am păşit în interior. Este altceva! Aveam nevoie de altceva! Mulţumesc dl Drăghici Liviu!
G.D.: Cum îţi păstrezi calmul într-o situaţie limita?
I.P.:
- Sunt o persoană impulsivă, vulcanică. Depinde de situaţie. Dacă ştiu că singura modalitate de a fi bine sau de a reveni la starea de bine este să rămân calmă, atunci mă gândesc doar la bine ce urmează dacă rămân calmă. Ai înţeles ceva? Nici eu.
G.D.Mesaj pentru cititorii noştri.
I.R.:
- Continuaţi să urmăriţi şi să citiţi noutăţile de pe infoploiesticity. Site-ul care susţine şi promovează tinere talente. Dacă ai un vis lupta pentru el, şi nu renunţă până nu reuşeşti! Îţi mulţumesc Gabi Dima pentru faptul că susţii şi promovezi ceea ce fac. Pentru timpul şi atenţia acordată. Apreciez!
 
P.S.Mulţumim Ioana şi mult succes în continuare.
 
Pe plan local,Info Ploiesti City a scris ( prima oara de Ioana ).
Aşa cum ni-se întâmpla des suntem primii care descoperim tinere talente din Prahova şi nu numai ...
 
Pe Ioana am descoperit-o la expozitia sa de tablouri de la Anticaffe New Experience detalii AICI
 
Mult succes Ioana şi te aşteptam alături (şi) de noi la viitoarele expozitii .
 
P.S.Mulţumim Ioana şi mult succes în continuare.
foto:IoanaRadu/facebook
 
Anticaffe New Experience Ploiesti
Str. Nicolae Titulescu 33-17 (fosta Partizani)
Vezi cum ajungi AICI: