IPC 10 ANI. Urare aniversara -Poetul din peluza (LIVIU DRAGHICI )-video

Pe Liviu Draghici -POETUL DIN PELUZA il cunosc de acum 9 ani,un petrolist adevarat,un prieten loial,un sufletist convins.

Conform observatorulph.ro ,”pe Liviu Drăghici îl cunosc foarte mulţi prahoveni fie ca „poetul din peluză“, fie ca antreprenorul care a înfiinţat prima anticafenea din Ploieşti, fie ca persoana care a animat prin melodiile şi vocea sa o serie de petreceri, fie, de câţiva ani încoace, prin postura de cadru didactic. Unul atipic, unul care merge cu drag la întâlnirile de la şcoală cu elevii săi, unul care nu-şi păcăleşte materia, dar pe care o predă în maniera proprie. Şi asta pentru că-şi doreşte ca, la finalul liceului, elevii săi să aibă habar în a face ceva concret. Teoria o vor uita mulţi, în mare parte, dar aplicabilitatea ei şi raţionamentele logice de punere în practică a ceea ce li se predă, îi vor ghida toată viaţa, indiferent de domeniul ales.” A scris sute de poezi despre marea sa iubire,Petrolul Ploiesti,poezi pe care le gasiti AICI : sau AICI :

MULTUMIM POETULE SI HAI PETROLUL.

SA DEA DUMNEZEU CA CEA DE A 10 A ANIVERSARE (si cateva luni ) SA FIE CU NOROC SI PENTRU PETROLUL PLOIESTI,DESPRE CARE SA SCRIEM DIN LIGA 1 .