INFO PLOIESTI CITY -10 ANI.Urare aniversara Fabiana Vuta (artist muzical ploiestean )-video

Vuta Fabiana Gabriela s-a nascut la data de 2 noiembrie 2005 , la Ploiesti De la varsta de aproape 2 ani a inceput cursurile de canto , in present avand colaborari cu DOMNUL MIRCEA SCHINDLER ,cu acesta lansand si 2 piese : "ITI MULTUMESC TATICUL MEU" , piesa fiind lansata in statiunea Olimp , la Nasul TV , cu aceeasi melodie a castigat locul1 si Trofeul de creatie la FESTIVALUL “ SIMPLY THE BEST “ BUCURESTI , a doua melodie numindu-se "HAI VENITI" lansata la postul tv amintit mai sus .

Fabiana este eleva a cursurilor de canto de la HEAT MUSIC TALENT Ploiesti .

Pe langa colaborarea cu MIRCEA SCHINDLER ,Fabiana mai colaboreaza cu SANDEL BALAN , cu acesta a lansat pe data de 3 august a.c. , melodia “ In relaxare “ , la Antena Stars ,cei doi pregatind o noua melodie.

Cu piesa “ In relaxare “ fiind invitata si la Favorit TV . Fabiana Vuta fiind invitata in mai multe spectacole in :

PLOIESTI,CERASU,PLOPENI,CENTRU BERCENI,BUCURESTI Melodiile ei sunt ascultate si in Diaspora, in Germania la Radio for Friends ( http://www.radio-for-friends.eu/) .

Fabiana Vuta , este atat la cursurile de canto cat si la cele scolare o eleva silitoare,castigand pe plan musical mai multe diplome si trofee.

ESTE PASIONATA DE BADMINTON..UNDE PRACTICA LA CLUBUL DIN LOCALITATEA BERCENI CU ANTRENOR:BASARABEANU ADRIAN.

La badminton avand trecute in palmares mai multe medalii si o Cupa ,castigate la concursurile de gen din Capitala.

VISEAZA SA AJUNGA O MARE CANTAREATA SI O MARE ARTISTA SI CU TALENTUL EI SA SCHIMBE LUMEA IN BINE.

Cu Fabiana colaboram de aproximativ 4 ani,fiind unul dintre cei mai prezenti artisti in spectacolele umanitare organizate de Info Ploiesti City si partenerii sai .

Pe Fabiana o puteti asculta si AICI :