Singurul cantaret de cumbia din Romania,ne-a transmis o urare . RADHU - 10 ANI IPC (video )
Cu Radhu ne cunoaştem de la începutul proiectului IPC ,fiind unul dintre artiştii care ne-a fost aproape încă  din primele luni ,între site-ul nostru şi el legându-se  şi  o prietenie .
Radhu nu a ezitat să ne trimită noutăţi despre el,noutăţi pe care le găsiţi pe www.infoploiesticity.ro .
Singurul cântăreţ de cumbia (gen muzical din Columbia) a făcut furori  pe coasta Mexicului, în localitatea Acapulco, din statul mexican Guerrero, port la Oceanul Pacific
 
Reamintim că Radhu a colaborat printre alţii cu artişti celebrii din America Latină, precum: Dulce Maria (membră a trupei RBD), Laura Zapata, David Zepeda, Niurka Marcos şi Aleida Nunoz.
 
„Succesul şi apariţiile în Mexic m-au făcut cunoscut în mai multe ţări latino-americane, îmi doresc să ajung în Cuba, Argentina, Columbia, Venezuela şi sunt fericit pentru că deja am fost contactat pentru anumite proiecte”, a declarat pentru www.libertatea.ro, artistul ploieştean Radhu.
 
RADHU,alături de Pavi .
În data de 29 iunie 2019 ,împreună cu colaboratoarea şi colega noastră am organizat pe esplanada Sălii Sporturilor ”Olimpia ” un spectacol caritabil pentru un copil, în vârstă de 8 ani, din comună Fulga, diagnosticat cu: tulburare hiperkinetica, deficit de atenţie - întârziere în dezvoltarea limbajului expresiv, întârziere mentală uşoară.
Printre mulţi artişti de suflet ai site-ului nostru,RADHU  a răspuns „ PREZENT” demonstrând de altfel că poate cânta şi la spectacole umanitare .
Detalii AICI
 
MULŢUMIM RADHU