Un copil din Ploieşti este printre
De curând, Ministerul de Interne (prin Ministrul Internelor, Marcel Vela) a lansat pe un site de socializare un concurs de desene realizate de copii, cu ocazia zilei de 1 iunie.
„Într-o societate din ce în ce mai avidă după repere morale şi modele reale, perioada aceasta i-a scos în relief pe cei care s-au pus pe ultimul loc pentru a salva sănătatea şi viaţa noastră, a tuturor.
 
Nu vorbim despre supereroii clasici pe care îi vedeam în desenele animate, în filmele de acţiune sau în benzile desenate.
 
Vorbim despre supereroii pe care îi avem lângă noi de foarte mult timp, dar pe care poate nu i-am privit niciodată astfel...” Marcel Vela (Ministru M.A.I.)
 
Copil ploieştean, câştigător (alături de alţi copii din ţară) al concursului organizat de M.A.I.
 
Croitoru David Bogdan, are vârsta de 7 ani, elev în clasa pregătitoare C, la Şcoala Gimnazială” H. M. Berthelot” Ploieşti, şi este îndrumat de doamna prof. Adriana Vasile.
David a participat la concursul de desene” Super eroii din zilele noastre”, concurs organizat de  M.A.I, având ca tematică "Supereroii din zilele noastre", concurs dedicat şi zilei de 1 Iunie.
În urma participării cu succes,desenul  micului  erou (ploieştean) a fost selectat alături de celelalte desene prezentate de alţi copii, cu aceasta ocazie, David a fost invitat să intre într-o videoconferinţă cu Ministrul de Interne şi cu alţi supereroi (poliţişti, pompieri, jandarmi, medici, poliţişti de frontieră, aviatori, şamd).
Reprezentanţii M.A.I. au adus sfaturi copiilor selectaţi, pentru ca atunci când aceştia vor creşte mari, să devină şi ei” super eroi”.
 
David,felicitat de conducerea Şcolii  Gimnazială ”H.M.Berthod ” .
Intr-o postare de pe pagina de facebook a şcolii ”H.M.Berthod ”  Ploieşti,Croitoru David Bogdan a fost felicitat de conducere .