Interviu cu Mihai Teodor Isop, promotorul Galei Urban Legend - Constanta .

Mihai Teodor Isop este promotorul Galei Urban Legend (28 mai 2017) Constantă, în anul 2015 a fost Director la Federaţia Romană de Freestyle Kickboxing şi Muay Thai şi

Federaţia Romană de Freestyle Kickboxing PRO.

În vârstă de 39 ani, constănţeanul are o mare experienţă în luptele din ring conform publicaţiei http://www.ziuaconstanta.ro/, Mihai Isop a debutat în sporturile de contact la vârsta de (doar) 12 ani, atunci când a început să practice Karate Tradiţional, la un club constănţean fiind sub îndrumarea lui Laurenţiu Vrajitoru.

Mihai Isop a fost de 5 ori campion naţional la Karate Tradiţional şi Karate Ashihara, în lună martie a anului 2000 a devenit instructor de karate.

Din luna noiembrie 2014 activează la clubul Kickbox Columna.

Deşi este foarte ocupat cu pregătirea Galei “Urban Legend “, Mihai Isop a găsit puţin timp liber să acorde în exclusivitate un amplu interviu publicaţiei noastre.

GABRIEL DIMA: Salut Mihai. Ce alte pasiuni în afară de kickboxing mai ai?

MIHAI ISOP: Salut Pasiuni în afară de kickboxing?... păi... kickbox-ul imi ' răpeşte ' tot timpul: -)))

G.D.: Cel mai frumos/penibil moment de până acum...

M.I.: Frumos? Când s-a născut Riko (fiul meu)... eram aşa încordat când îl ţineam în braţe încât aş fi putut susţine şi 100 de kg pe lângă el... cât despre momente urâte... cred că cel mai urât a fost la Cernavoda când 'partenerul' meu a fugit cu banii sportivilor.

G.D.: Cea mai mare bucurie din carieră sau viaţa personală...

M.I.: Cea mai  mare realizare a fost, atunci când am putut fi în ring alături de Atsushi Onari ori Paul Nichlos în ring.

G.D.: Ce face Mihai Isop în timpul liber?

M.I. Cum spuneam kickboxing-ul îmi mănâncă tot timpul.

G.D. Ce ai face într-o lume paralelă?

M.I. Într-o lume paralelă? Probabil Legend Urban s ar numi promoţia care aş construi-o.

G.D. Ce deteşti cel mai mult la oameni?

M.I.” Pffffff cred că ipocrizia... deseori sunt sunat de diverşi ' campioni ‘ de facebook... Maestre vreau un meci...”.

Bine uite în 5 săptămâni lupţi cu x...”. A e prea devreme, vreau mai mult timp de pregătire..., “aaaa scuze dar dacă te consideri nepregătit de ce mă mai suni? “

G.D. Cel mai frumos meci din carieră...

M.I. Greu de decis. Am câteva preferate însă nu ar fi etic să-l numesc însă cel mai 'ciudat' meci din carieră... la o superpromotie din UK s-a încurcat sistemul de luptă...

Îţi închipui cum eram de nedumerit unul cu mănuşi de MMA şi unul cu mănuşi de box: -)))))).

G.D. Ai copii... îţi calcă pe urme?

M.I. Da am un băiat Riko şi făcând o paralelă cred că o moşteneşte pe maică să (ea e cea arţăgoasă în familia noastră: -))).

G.D. Ce părere ai despre sportul de azi?

M.I. Sportul din ziua de azi mă nedumireşte puţin. Am un bun prieten (Samir Regep)... omul acum 30 de ani cu un middle - kick rupea un copac..

Acum... Avem tehnicieni pentru respiraţie, avem pentru  poziţionare în ring, pentru cardio, respiraţie, pentru mai ştiu eu ce... Şi atunci întreb eu... Oare varianta ' veche' nu o fi totuşi mai bună?

G.D. Ultima carte citită/ultimul film văzut...

M.I. Ultimul film... păi mă tot uit de vreo 2 săptămâni cu soţia mea la o comedie dar datorită programului suntem prea obosiţi şi prindem numai câte 2-3 minute din film după care adormim.

Cât despre ultima carte... am avut nişte examene pentru una din cele mai mari promoţii ale lumii şi a trebuit să iau... Cartea de anatomie: -))).

G.D. Ce obiective are Mihai Isop pentru noul sezon?

M.I. Ce vrea Mihai Isop de la, Urban Legend, unde vrea să ajungă? Unde vreau să ajung? Cred că nu vreau să fiu una din marile promoţii ale ţării însă cu siguranţă ne impunem să devenim cea mai sănătoasă şi ' curata' promoţie românească, adică în Urban Legend nu o să găsiţi ' lupte aranjate'.

G.D. Mai sus ai vorbit de “Urban Legend “. La aceasta Gală aveţi şi două “ lupte “ speciale. Ne poţi da mai multe detalii? O “ luptă “ cu o fostă sportivă şi colega care suferă de cancer mamar, a 2 a... cea de la Farul Constanta.

M.I. Avem o luptă foarte grea în sensul că prima luptă o dăm alături de colega şi prietena noastră, lupta împotriva cancerului mamar. Este o fostă sportivă provenită din Asihara

O sportivă cu o voinţa de fier, o bună prietenă aşa că împreună cu staff-ul nostru am hotărât 10% din încasările noastre să le direcţionăm către ea.

Totodată vrem să tragem un semnal de alarmă în sensul că un control la timp de 5-10 minute îţi poate prelungi viaţa cu ani buni.

Deci pentru aceasta ' lupta ' avem nevoie de orice ajutor este posibil.

Cât despre a 2-a 'lupta' la un moment da a venit un bun prieten şi susţinător al proiectului Urban Legend, domnul Tudose şi mi-a adresat o întrebare

“În afară de Urban Legend ce mai avem în Constanţa? Ceva 100% constănţean.

Şi asta m-a făcut să doresc să pun ' umărul ' la renaşterea Farului

Dacă noi constănţenii nu ne implicăm şi lăsam Farul să moară atunci ne merităm soarta.

Farul aşa cum îl văd eu, este un proiect curat, frumos alături de oameni curajoşi care sunt sătui de expresia ' o să facem '.

Şi atunci aceşti nebuni frumoşi' în frunte cu NEA LICĂ, Mihăilescu, Muzaca şi toţi care sunt angrenaţi în acest proiect consider că merită sprijiniţi 110%.

De aceia am şi decis împreună cu staff-ul Urban Legend să donăm 10% din încasările noastre.

G.D. Acordă-ţi o notă pe o scară de la 1 la 10...

M.I. Ţinând cont că sunt cel mai mare fan Mihai Isop cred că un 10 cu felicitări îl merită: -).

G.D. Un mesaj pentru cititorii noştri...

M.I. Aici e aici... Ploieştiul prin Edi Limbosanu, Gabriel Georgescu, Radu Teodorescu... Amansio, Stelu, Voicu şi toţi prietenii mei m-au primit mereu frumos şi cu braţele deschise.

Aşa că... o mică parte din mine ' aparţine  ' Ploiestiului... Cât despre cititorii voştri... aş vrea să le transmit la fiecare în parte aceeaşi stimă şi respect cu care m-au tratat şi mă tratează ei.

GABRIEL DIMA: Mulţumim Mihai pentru timpul acordat şi în numele redacţiei îţi dorim mult succes la “Urban Legend “, gala de pe data de 28 mai.

Detalii despre gala aici: http://infoploiesticity.ro/legendele-pornesc-motoarele/