LA MULTI ANI .UN AN 2020 PLIN DE SANATATE,BUCURII SI REALIZARI.Va multumim tuturor
 
A 9 A ANIVERSARE
2010-2019, un proiect on-line care a rezistat tuturor obstacolelor, bârfelor, invidiilor şi răutăţilor.
Teoretic sunt 10-11 ani de la naşterea Info Ploieşti City, practic 9 ANI de când acest proiect a prins contur şi a devenit un site independent de ştiri care este partenerul ploieştenilor şi al partenerilor.
Un site de ştiri care a evitat can-canurile, politica şi scandalul.
Un proiect care a avut ca obiectiv susţinerea şi promovarea tinerelor talente locale şi nu numai...
Au urmat zile, nopţi, săptămâni, ani în care tinerii cu talent au fost mediatizaţi şi susţinuţi, într-o piaţă on-line sufocată de politică, scandal, bârfe, invidii, etc., o piaţă în care am fost PRIMII care am avut dorinţa clară să vorbim despre pasiunile şi talentul tinerilor din Ploieşti şi Prahova, dorinţa îndeplinită.
Ne-am afirmat poziţia de lideri în “altfel de ştiri “printr-un proiect îndrăzneţ, real şi obiectiv, dând Cezarului ce este al Cezarului, un blog/site în care să vorbim despre tinere talente, performanţele lor, idei, proiecte, şamd.
Toate acestea au consumat energie, timp, bani, etc.
Non politic, non profit.
Suntem singura publicaţie non-profit (ne autosustinem) care aparţine ploieştenilor, celor care cred ce înseamnă respect, spirit de fair play, admiraţie, şamd.
 Peste 20 evenimente caritabile, peste 200 de artişti şi trupe locale promovate.
Zeci de parteneri şi colaboratori, sute de ore de muncă.
2019, a fost un an foarte greu, un an în care am făcut faţă altor provocări şi” trădări”, însă adevăraţii colaboratori şi parteneri ne-au fost aproape, mai mult... am reuşit să atragem de partea noastră site-ul www.mediasud.ro, devenind parteneri de încredere.
Şi anul acesta am continuat seria spectacolelor caritabile, după cum urmează:
Vineri 25 ianuarie 2019 – Turneu caritabil de minifotbal la Sala Sporturilor” Olimpia”. Jucam fotbal pentru Stelu Felix
În cadrul campania “Uniţi pentru Stelu Felix “, campanie demarată în luna octombrie 2018, Info Ploieşti City, DJ Kabal şi ACS Dinamo Victoria Ploieşti în colaborare cu CSM Ploieşti, au organizat, vineri 25 ianuarie 2019, în Sala Sporturilor “Olimpia “Ploieşti un turneu de mini fotbal (caritabil) în scopul strângerii de fonduri pentru antrenorul de kickboxing, Stelu Felix Stoica, diagnosticat cu o boală grea (slăbirea vederii, diplopie, şi exoftalmie), având nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, o operaţie îl costa în jur de 15000 euro.
Evenimentul a conţinut momente de dans, fetno dance, zumba, meciuri de minifotbal şi o expoziţie de pictură pe şevalet realizată de deţinuţii de la Penitenciarul Ploieşti.
Turneul a fost împărţit în 3 grupe.
Detalii AICI: http://infoploiesticity.ro/sport/2172-maraton-de-mini-fotbal-si-de-distractie-pentru-stelu-felix.html
10 martie 2019-Zambet de primăvară pentru copiii şi bunicii nostri-Filarmonica” Paul Constantinescu” Ploieşti
Duminică, 10 martie a.c., a avut loc la Filarmonica " Paul Constantinescu " un superb spectacol caritabil pentru 3 centre de asistenţă socială din judeţul Prahova.
Sub organizarea Info Ploieşti City, ACS Dinamo Victoria Ploieşti, DJ Kabal şi Filarmonica " Paul Constantinescu " în colaborare cu DGASPC Prahova evenimentul s-a numit " Zâmbet de primăvară pentru copiii şi bunicii noştri " şi a fost un succes local.
Pe lângă momentele artistice pregătite de trupe locale, artişti locali şi 4 copii de la centrele rezidenţiale din subordinea DGASPC Prahova, a fost organizată şi o strângere de rechizite, produse de uz personal, alimente neperisabile şi produse de curăţenie.
Toate donaţiile vor ajunge la Complexul de Servicii Comunitare “Sfânta Filofteia “Câmpina, Centrul de plasament Câmpina şi la Complexul de Servicii Comunitare Fântânele
Cele mai multe donaţii venind din partea copiilor de la Studio Elite Dance (aceştia donând rechizite, produse de îngrijire personală şi alimente neperisabile).
Alte donaţii venind din partea publicului şi din partea Asociaţiei Tengu Dojo.
Detalii AICI: http://infoploiesticity.ro/social/2315-primavara-a-venit-cu-cadouri-pentru-copiii-din-3-centre-sociale-din-judetul-prahova.html
20 aprilie 2019-Un altfel de Paşte pentru Irina Violeta-Salade sport Leonard Doroftei Ploieşti
Site-ul independent de ştiri www.infoploiesticity.ro, ACS Dinamo Victoria Ploieşti ŞI DJ Kabal în colaborare cu CSM Ploieşti, DJ Marian Anghel şi DGASPC Prahova, vor organiza în data de 20 aprilie 2019, între orele 14.30-20.00, în Sala „Leonard Doroftei „un eveniment caritabil de Paşte, evenimentul se va numi „Un Paste altfel pentru Irina Violetă „şi va conţine: momente de dans, aerobic, demonstraţii de kickboxing, zumba, fetno dance, demonstraţii sportive şi un mini turneu de fotbal (amical) între echipe de seniori şi juniori, jocuri non-formale, expoziţie de desene, facepainting şi modelat baloane.
Atelier de prevenţie la cutremur şi prim ajutor ISU Prahova.
În cadrul evenimentului este organizată o strângere de fonduri financiare pentru Irina Violeta Ioniţă, din localitatea Tătărani, judeţul Prahova în vârstă 6 luni, care a fost diagnosticată de curând cu amiotrofie musculară spinală. O boală rară care afectează toţi muşchii corpului până când pacientul paralizează.
Detalii AICI: http://infoploiesticity.ro/eveniment/2456-eveniment-caritabil-pentru-irina-violetao-fetita-de-6-luniimpreuna-ii-facem-un-altfel-de-paste.html
12 mai 2019- Împreună pentru viitorul familiei Pricopiuc-Caminul Cultural comună Şoimari (jud. Prahova)
Cântăreaţă prahoveană Lavinia Bănica împreună cu ziaristul Gabriel Dima (www.infoploiesticity.ro) şi Primăria comunei Şoimari în colaborare cu DJ Marian Anghel, va invită, duminica 12 mai 2019, la Căminul Cultural din comună Şoimari (între orele 15.00-18.00), la spectacolul caritabil “Împreună pentru viitorul familiei Pricopiuc.”
Doamna Lucica Drăguţă Pricopiuc are vârsta în jur de 52 ani şi 8 copii, dintre care 3 minori şi 5 majori, cu vârste între 12 şi 25 ani.
Cele nouă suflete trăiesc şi locuiesc în condiţii nefavorabile fără curent, gaze şi apa, riscând să fie evacuata din casă în care locuieşte cu copii, fiindcă nu are bani de chirie.
29 IUNIE 2019-Esplanada Sălii Sporturilor” Olimpia” - Zâmbet pentru Madalin Pavel
 
Sâmbătă, pe esplanada Sălii Sporturilor " Olimpia" a avut loc spectacolul caritabil "Zâmbet pentru Madalin Pavel ", un băiat în vârstă de 8 ani, din comună Fulga, pe nume Madalin Pavel Şerban, diagnosticat cu tulburare hiperkinetica, deficit de atenţie - întârziere în dezvoltarea limbajului expresiv, întârziere mentală uşoară.
Pe lângă momente muzicale şi de dans pregătite de organizatori, "Pavi" a avut parte şi de un moment foarte emoţionant acesta priminind un tort şi cei prezenţi i-au cântat "la mulţi ani ".
Au urcat pe scenă artişti şi trupe locale: CRINA DAVID ŞI ALIN DAVID, TRUPA HAPPY DANCE, LUANA PETRICĂ, FETNO DANCE (CSO Vălenii de Munte) - ELIZA LIŞIŢĂ LARISA NECULA, CLUBUL ARTIST (PROFESOR ROXANA FURTUNĂ), ANDREEA AMALIA DOBRE, FABIANA VUTĂ, MARIAN DUMITRU, MARLEN MERY, PETTY MUSA
VALENTIN CONSTANTIN, ANSAMBLUL KYMATA, LEONARD DEDU, STAN GEORGE, ALIN STANCIU, LAURA BUCATARU, AGATHA TOMA, RADHU.
Eveniment organizat de ziaristul Gabi Dima, Alina Cornea (redactor Info Ploieşti City) şi DJ Marian Anghelin colaborare cu SGU Ploieşti, CSM Ploieşti şi Stage Media Expert.
 
4 OCTOMBRIE 2019- Spectacol caritabil” Cadouri pentru Roxana Alisia” -Sala Europa-CJ Prahova
 
Vineri seară, în Sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova a avut loc un spectacol caritabil (maraton) pentru o fetiţă, în vârstă de 6 ani, din comună Boldeşti (sat Boldeşti Grădiştea), diagnosticată crunt, încă de la naştere cu” Sistem stomic numitor pentru colostomie stânga „, în termeni populari cu probleme cu tranzitul intestinal, intestinul gros este inflamat, nemaiputând face tranzitul intestinul subţire şi anus.
 
Bolile asociate acestui diagnostic sunt Sindrom plurimalformativ şi atrofie de esofag cu fistule.
 
Ultima boală este un defect congenital al esofagului care presupune discontinuitatea acestuia şi limitarea pasajului bolului alimentar din cavitatea bucală în stomac. Fistulă esotraheala însoţeşte atrezia de esofag în majoritatea cazurilor.
 
O seară plină de emoţii şi surprize.
 
A fost un spectacol (caritabil) maraton, de peste 4 ore şi 30 minute, plin de emoţii (atât pentru familie cât şi pentru artişti), cu momente muzicale şi de dans, încheiat cu un superb moment de stând up comedy realizat de Dan Enache (Calatoriciul), fost concurent la emisiunea tv IUmor.
 
 
6 SPECTACOLE CARITABILE, ZECI DE ARTIŞTI ŞI TRUPE LOCALE, SUTE DE ORE DE MUNCĂ ŞI STRESS.
 
 
10-12 decembrie 2019, am încheiat anul cu o GALĂ ANIVERSARA DE EXC EPTIE
 
9 ANI -IPC, SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ
 
În perioada 10-12 decembrie, între orele 13.00-16.30, la Sala Coloanelor-Palatul Culturii Ploieşti, a avut loc un maraton artistic unic în Ploieşti.
În jur de 50 de artişti şi trupe locale, momente surpriză, invitaţi din toate domeniile, etc.
Evenimentul a fost organizat de www.infoploiesticity.ro în colaborare cu MediaSud.ro Virgil Rădulescu, LIFE TIME Events Marian Anghel şi Consiliul Judeţean Prahova.
Parteneri: ACS Dinamo Victoria Ploieşti, Salon Eden, CartusePh.ro, Bistro DeLuxe, Errebi Internaţional, Vată pe băţ la piticu” şugubăţ, Cabinet individual de psihologie Cătălina Dan Psiholog, Fitness Club Nico, Ateliere de creaţie DaDa School by Daniela Culcea, Asociaţia” Ai carte” Ploieşti, Prodaria-Optica Medicală Mizil, Teatrul Ancuţa Ploieşti.
Parteneri foto: PhotoStudio Ploieşti Andrei-Mihai Graţie şi Tazzy Photography.
Parteneri mass-media: www.mediasud.ro, www.prahova-news.ro, Ploieşti Tv, reporterph.ro, Clar Media PRO, seffanelu.net, incomod-media.ro
Sponsori: Market Gărgăriţă, Asociaţia "Tinerii Voluntari-Valea Călugăreasca”.
Au urcat pe scenă:
ALMA LORENA ANDRONACHE
LEON ŞI AZAR
PETTY MUSA
MARLEN MERY
RADIKAL
PLOIEŞTI DANCE
KARLA BUSOIU
MARIAN DUMITRU
MIHAELA PETRE
DENIŞA ŞI GABRIELA LIPIOASCA
VALENTIN CONSTANTIN
LARISA NECULA
FABIANA VUTA
HAPPY DANCE
CRINA ŞI ALIN DAVID
ION PETRE
LUANA PETRICĂ
O.U.CONCORDIA ROMÂNIA
ELENA MOLODOVEANU
ANDREEA BIANCA HANU
ELENA BAICU
LAVINIA BĂNICA -Grupul vocal” Flori de tei” Teişani”
CIPRIAN DUDA
LEONARD DEDU, RADIKAL, DUDU RĂDULESCU, FRATELE TASE
MIHAI DRAGOŞ
DIA FUN ŞI CLUBUL ARTIST
 
Au prezentat jurnaliştii: Virgil Rădulescu, Larisa Adela Câmpeanu şi Andreia Enache Marin respectiv Gabriela şi Denisa Lipioasca
 
Galerie foto AICI:
 
2019, un an greu, stresant cu momente frumoase şi mai puţin reuşite.
Un an în care în mare măsură, ceea ce ne-am propus, şi-a atins scopul.
Asta datorită prietenilor, colaboratorilor, partenerilor şi a cititorilor noştri.
 
Echipa IPC vă doreşte un AN NOU plin de sănătate, fericire, credinţa, iubire, optimism şi realizări.
UN AN 2020 MULT MAI BUN ŞI RĂMÂNEŢI ALĂTURI DE NOI.
REVENIM CU IDEI ŞI PROIECTE FRUMOASE, CA TOATE DE PÂNĂ ACUM.
LA MULŢI ANI, CITITORULE ŞI ÎŢI MULŢUMIM.