Artistul ploieştean Radhu a invitat-o pe Laura Zapata  în vizită pe Valea Prahovei.
Singurul cântăreţ român care cânta cumbia şi a făcut furori în Mexic, revine în România, dar nu  singur... ci cu Laura Zapata , o cunoscuta  actrita de telenovele ( a jucat in "  Singur pe lume "," Maria Mercedes " ,"Esmeralda "...)
Melodiile artistului ploieştean au fost ascultate de câţiva actori de telenovele apoi acesta a fost sunat de reporterii televiziunii „Televisa”, fiind promovat în cele mai importante ziare din Mexic şi din America Latină.
De exemplu, piesa lui Radhu (Quimera) a devenit printre cele mai difuzate şi ascultate melodii în Mexic.
Piesă în colaborare cu Laura Zapata .
Având un succes remarcabil, artistul roman va lansa împreună cu Laura Zapata o nouă piesă, nouă melodie aparţinându-i cunoscutului producător mexican, Hugo Perez.
Mai mult... cei doi cânta în grupul lui Hugo Perez “El Internacional Mariachi Puebla".
“M-am bucurat că am fost contactat de producătorii mexicani şi promit o piesă ce va cuceri şi inimile românilor. Odată cu vizita mea în Mexic, voi filma şi un videoclip al piesei pe care o voi lansa foarte curând în România”, a declarat presei, artistul ploieştean.
Laura Zapata vine pe Valea Prahovei?
După ce i-a povestit Radhu despre România, Valea Prahovei şi Ploieşti, Laura Zapata   a devenit interesată să viziteze ţara noastră, dar mai ales Valea Prahovei şi oraşul Ploieşti, fiind curioasă să vadă aceste locuri.