FLORIN MORARU “SENSEI KID” , sportiv la CS Dinamo Victoria Ploieşti face înconjurul lumii pe motor


În urmă cu un an pe blog am anunţat că luptătorul MMA, sportivul Florin Moraru “Sensei Kid “a plecat împreună cu iubita sa, într-o călătorie în jurul lumii... pe motor.

Detalii aici: http://infoploiesticity.blogspot.ro/2016/01/luptatorul-mma-florin-moraru-strabate-5.htmlDeşi este plecat de mult,” Sensei Kid “a acordat un interviu (în exclusivitate) pentru Info Ploieşti City.INFO PLOIEŞTI CITY: Când ai început expediţia şi cum a fost până acum?

FLORIN MORARU “SENSEI KID”

Pe 23 Mai 2016 am pornit în aventura vieţii noastre. Bănuiam că va fi greu, sperăm că va fi frumos dar niciodată nu ne-am aşteptat la ce a urmat. Plecarea şi călătoria prin Europa a fost mai mult sau mai puţin palpitantă.

Ploi grele ne-au bătut ziua şi noaptea, câteodată şi câte o furtună pe malul oceanului atunci când puneam cortul prin colţuri uitate de lume. A urmat Rusia, imensă şi sălbatică. O ţară care pentru mulţi inspiră teamă şi frică, pe noi ne-a făcut să ne simţim liberi. Am fost foarte bine primiţi de toţi ruşii, şi chiar ajutaţi de celebrul club moto NightWolves cunoscut pentru violenţă lor.Am descoperit că lumea nu este ceea ce am citit şi învăţat în şcoală. Ţările nu sunt aşa periculoase pe cum se spune. Chiar şi Mexicul sau Honduras care sunt teoretic pline de traficanţi şi criminali, şi-au deschis larg porţile pentru noi şi ne-au primit foarte ospitalier. Acum ne pregătim să trecem din Ecuador în Peru. America de Sud este un tărâm aparte. Puţini au curajul şi ocazia să îl traverseze. Dar să bei o cafea columbiană pe malul oceanului sau un espresso ecuatorial în vârful munţilor chiar pe linia ecuatorului... te face să te gândeşti cât de norocos eşti că ai ocazia să vezi lucrurile astea.

INFO PLOIEŞTI CITY: Zi-ne un moment funny sau unul penibil...

FLORIN MORARU “SENSEI KID”Ultimul moment funny şi penibil în acelaşi timp a fost când în Columbia, de teamă traficanţilor de droguri am ajuns să dormim chiar într-un camping deţinut de ei iar dimineaţa la cafea să ne întrebe dacă bem cafeaua simplă sau cu cocaină. Şi în plus de asta, pentru că ne-au simpatizat ne-au făcut şi cinste cu prânzul.

INFO PLOIEŞTI CITY: Cum te percep străinii, din simplul fapt că eşti roman?

FLORIN MORARU “SENSEI KID”

Faptul că eşti roman te afectează prin Europa şi un pic din Rusia unde toţi te acuză că eşti ţigan şi vrei să cerşeşti sau să îi furi. Din ce te depărtezi de bătrânul continent încep să se schimbe lucrurile. Oamenii te întreabă de Ceauşescu, Hagi sau Nadia şi îşi aduc aminte doar lucruri frumoase. Trebuie să recunosc însă că inspiram un pic de teamă pentru vestul îndepărtat, mai ales americanilor care ne cred musulmani (unii dintre ei) iar alţii se gândesc că suntem în Orientul Mijlociu şi încă ne împuşcăm între noi.                                                                                   Gabi D. şi Radu T.

N.R.Îi mulţumim lui Florin pentru timpul acordat, îi uram drum bun şi sănătate.

Rămâi pe acest site.În curând noi veşti din aventura lui Sensei Kid.

Imagini inedite aici: https://www.facebook.com/Busa.BlackHelmet?fref=ts