Grupul Ploiesti-Romania, alături de tricolori la Euro Under 21
Cu siguranţă multă lume a auzit de grupul de suporteri ai naţionalei "Ploiesti-Romania ". Suporterii fac parte din grupul de "ultrasi " ai Petrolului Ploieşti.
Indiferent de vreme, distanţă şi timp... peste tot cu naţională.
Deşi de aceştia sunt huliţi " aceştia, ei bat mii de kilometrii în ţară şi străinătate, pentru a susţine naţională.
 
La Euro, după puştii de la naţională.
 
Fie că echipa naţională de tineret a României a jucat la Seravalle (San Marino), scor 4-1 cu Croaţia sau la Cesena (scor 4-2 cu Anglia), băieţii de la "Ploiesti-Romania " au fost prezenţi la datorie, printre miile de suporteri români.
 
Distanţa, cheltuielile de transport, cazare şi hrană, nu au contat.
 
Poitrivit GOOGLE MAPS distanţa între cele două localităţi este de peste 4 ore, acumulând cu cele peste două ore de la meci, sunt peste 11 ore dus-întors.
Aici contabilizăm şi hrana, cazarea pe zi, şamd.
 
"Ultrasii " în negru, omniprezenţi şi încurajări până la epuizare.
 
Dacă pentru unii, "ultrasii " sunt "golani", "bagabonti ", " xenofobi " au demonstrat că naţională contează mai mult ca orice pe lume.
Atât în San Marino cât şi în Italia au făcut un spectacol "electrizant " şi " incendiar " alături de ceilalţi suporteri.
Nu aruncaţi cu pietre în ultrasi.
Acest text nu este scris la "comanda" grupului "Ploiesti-Romania ", este scris datorită faptului că aceştia împreună cu alte grupuri de suporteri ai naţionalei, sunt cei din prima linie care încurajează echipa naţională de tineret a României, la Euro 2019 şi cei care la fiecare meci al naţionalei sunt acolo în peluză, indiferent de vreme, adversar, piedici, etc.
 
Felicitări băieţi şi tot înainte...
 
 
Sursa foto : 
https://www.facebook.com/Ploieşti-Romania