Ruxandra Grigore (Ruxi), una dintre cele mai bune (tinere) voci din Prahova
Grigore Ruxandra are vârsta de 17 ani, învaţă la Colegiul " Naţional “Mihai Viteazul “, este cântăreaţă (din anul 2018) la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti şi una dintre cele mai bune (tinere) voci din Prahova.
 
 
Ruxandra s-a apucat de canto la 11 ani. 
" În primii 2 ani de când am început să fac canto am mers la diferite festivaluri şi am obţinut numeroase premii. După aceea m-am oprit din a mai merge la festivaluri pentru că am început să fac cursuri de tehnică vocală la şcoala " Loredana Groza" din Bucureşti. "
În acea perioadă i-a cunoscut trupa, a început să colaboreze cu Loredana Groza, şi-a lansat prima piesă şi a cântat alături de Loredana la Sala Palatului în cadrul concertului “Imaginarium”. 
 
La 14 ani a postat pe canalul Youtube un cover în albaneză alături de chitaristul şi toboşarul Loredanei, clipul având peste 220 de mii de vizualizări şi a acordat un interviu pentru un ziar din Albania.
În anul 2017 a participat la X Factor, iar în 2018 la Eurovision ca backing vocals unde a avut ocazia să cânte la Salina Turda şi la Sala Polivalentă. 
 
“Pentru show-urile mele îmi pun singură ideile pe hârtie şi încep să creez şi să organizez lucrurile. Îmi fac mix-urile muzicale singură, cât şi scenografia, urmând după aceea să îmi pun echipă (formată din dansatori de obicei) să intervină cu idei. Sunt extrem de pasionată de muzică, ador să îmi ţin publicul alături de mine, tind să fac un show cât mai complex pe scenă şi sper că pe viitor să am cât mai multe ocazii, evenimente şi spectacole la care să cânt.”
 
 Compune foarte mult, e pasiunea mea. Are zeci de piese scrise de ea. Între timp îşi organizează şi propriile show-uri pentru spectacolele live, şi-a creat şi un brand " Ruxandra Live Show ".
 Îşi creează singură aceste show-uri începând de la scenografie până la idei de costume, coregrafie, colaje muzicale etc.