Bogdan Madalin Ghiţă, tânărul din Ploieşti cu iniţiative cetăţeneşti are nevoie de ajutorul ploieştenilor.  

Bogdan Madalin Ghiţă este un tânăr în vârstă de 19 ani, cu multă iniţiativă cetăţeneasca.
Este probabil unul dintre puţinii tineri care au avut iniţiativa acelor mitinguri de susţinere a victimelor şi familia acestora după tragicul incendiu din clubul Colectiv, din data de 30 octombrie 2015.
Pe lângă acestea, Bogdan a mai avut iniţiative lăudabile precum: strângerea de semnături pentru demisia Guvernului, după protestele legate de OUG 13; De sărbători a strâns bani pentru a cumpăra alimente oamenilor străzii (oamenii nevoiaşi); a fost voluntar la campanii anti drog, Crucea Roşie, etc, iar pe lângă acestea este şi suporter al echipei Petrolul Ploieşti.

Bogdan, acuzat că instiga tinerii să se înscrie în jocul “Balena albastră “.
Într-o postare de acum câteva zile, pe o pagină fake a contului sau , a apărut următorul mesaj. (vezi foto).

Imediat după ce a apărut “informaţia “pe contul fake, tânărul ploieştean a scris pe adevăratul său cont...
“Voi începe prin a vă spune că nu îmi voi închide contul şi nici a îmi schimba nr de telefon, nu le voi face pe plac celor de la ph-online, pentru mulţi care mă ştiţi şi pentru cei care nu mă ştiţi, de multe ori am lupta şi voi lupta pentru interesul multor tineri cărora le este teama s-a iasă din mulţime, nu voi renunţa, oameni necunoscuţi m-au sunat spunându-mi ca ei nu cred aşa ceva şi sigur este o mizerie, am văzut cine îmi este cu adevărat prieten şi mă susţine, presa să autosesizat şi toţi mi-au spus că articolul ziarului este un fals, voi mă ştiţi, ştiţi ce om sunt. În final voi lăsa legea să îmi facă treaba cum trebuie!”


Dacă sunteţi atenţi, fotografia a fost făcută pe un cont fals şi închis ulterior, e postare confidenţială...”
Plângeri pentru furt de identitate.
Bogdan Ghiţă a depus vineri plângeri penale pentru defăimare şi furt de identitate cât şi calomnie, urmând ca în curând să depună o plângere şi împotriva publicaţiei on-line: ph-online.ro

“În legătură cu respectiva publicaţie, care minte în ultimul hal şi vor să mă discrediteze de lumea din jur, am luat atitudine de toate problemele din oraşul meu, sunt invidioşi de puterea de care dau dovadă şi de ceea ce am realizat până acum pentru cei din jurul meu şi pentru că sunt un model pentru mulţi tineri, vă reamintesc că postarea a fost făcută de pe un cont clonat şi închis ulterior...” a declarat pentru Info Ploieşti City, tânărul Bogdan Ghiţă.

Pe lângă faptul că Bogdan Madalin Ghiţă este un exemplu pentru mulţi tineri din Ploieşti şi Prahova, este de o modestie şi cuminţenie unică. Mai mult... ajută şi autorităţile locale privind scandalul care a apărut în media cu acei cetăţeni de etnie rromă, care umilesc şi agresează elevii respectiv pipăie elevele în autobuzele TCE.

Cei care doresc să-l ajute în demersul său şi să afle adevărul despre ceea ce a apărut pe site-ul ph-online.ro
(http://ph-online.ro/politica/item/83601-in-atentia-parintilor-din-ploiesti-el-este-individul-care-ii-indeamna-pe-tineri-sa-se-inscrie-in-jocul-sinucigas-balena-albastra) îl pot contacta prin mesaj privat pe pagina să (oficială) de facebook: https://www.facebook.com/Bogdan.madalin97