Ploiesteanca Madalina Cernat a lansat o noua piesa.“Ispite pe 4 roti 3”, in colaborare cu Giemsi (Vezi clipul)
Frumoasa si talentata Madalina Cernat (din Ploiesti ) a lansat in pragul Craciunului o noua piesa. Acaeasta se numeste “Ispite pe 4 roti 3”si este realizata in colaborare cu Giemsi.
 Madalina Cernat a vorbit pentru Info Ploiesti City despre aceasta piesa. 
 
" Piesa “Ispite pe 4 roti 3”, in colaborare cu Giemsi, a fost lansata in data de 24.12.2018 si va fi inclusa pe albumul Intitulat “Refugiu”, semnat Giemsi. 
Pot spune ca este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-as fi putut primi de Craciun! Aceasta piesa este dedicată in special iubitorilor de masini si sunt extrem de fericita deoarece am primit reacţii foarte bune din partea publicului inca din primele ore de la lansare. Piesa a strans un numar impresionant de vizualizari pe youtube, peste 55.000 in doar 4 zile! 
In ceea ce priveste videoclipul, regizat de Giemsi, Gabriel Mihalciuc si Mihai Drilea, acesta a fost conceput sub forma unei povesti, ce ilustrează faptul ca exista pasionaţi de masini atat in randul bărbaţilor, cat si al femeilor si, de asemenea, rolul important pe care “ispitele pe 4 roti” il au in viata posesorilor, dându-le incredere de sine si avand puterea de a schimba destine!
Ma bucur enorm de mult ca fac parte din acest proiect minunat si ca am avut ocazia sa compun linia si versurile refrenului, iar pe aceasta cale, tin sa ii multumesc lui Mihai (Giemsi) pentru increderea acordată! "
La randul sau Giemsi a declarat pentru Info Ploiesti City : " Pentru mine a fost atât o provocare, cât şi o promisiune pe care a trebuit să o respect, iar în momentul în care faci totul din pasiune, datele problemei se schimbă enorm. Nu mai contează că investeşti timp, stres şi foarte mulţi bani fără a şti dacă vei recupera măcar o parte... şi totuşi satisfacţia pe care o ai la final este recompensa supremă... În toate cele 3 proiecte din această serie am întâlnit oameni deosebiţi (pe lângă cei pe care îi ştiam deja) care împărtăşesc aceeaşi pasiune şi pe care parcă i-aş fi ştiut de o viaţă. Mai mult de atât, unii dintre ei au şi anumite realizări care nu pot fi trecute cu vederea. Mă bucur enorm să ştiu că încă există astfel de persoane, care luptă pentru ce îşi doresc, în ciuda problemelor care apar... şi spre uimirea mea, numărul lor este în continuă creştere. Sunt trăiri care nu pot fi descrise în câteva cuvinte sau rânduri şi pe care le înţelegi pe deplin abia atunci când le simţi pe pielea ta."