Dinu Alexandra, la 16 ani este intre  fotbal, sport şi vioară

Dinu Alexandra are 16 ani, este din satul Bratasanca (comuna Filipestii de Targ), jud. Prahova. Aceasta a fost elevă a Şcolii Gimnaziale Filipeştii de Târg, iar acum este elevă la Colegiul Economic "Virgil Madgearu " Ploieşti.

"Întotdeauna mi a plăcut sportul. La orele de sport nu am lipsit niciodată, eram tot timpul la fotbal pe teren cu băieţii. Pe lângă fotbal şi sport, o pasiune de a mea este şi vioară. " a declarat Alexandra pentru site-ul Info Ploieşti City.

Alexandra este arbitru stagiar la Comisia Judeţeană a Arbitrilor “Dr. Emil Vlaiculescu” Prahova, aceasta are la activ 15 meciuri la juniori şi 4 la seniori.

Alexandra a participat la crosul " Olimpiada Gimnaziilor " din 2015 unde a ocupat locul 44. Sub îndrumarea domnului profesor Stoican Aurelian Adrian de la Şcoală Gimnaziala Filipeştii de Târg a participat şi la o competiţie de handbal feminin "Olimpiada Gimnaziilor " cu echipa şcolii în anul 2016 la Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu” din Câmpina. Info Ploieşti City, îi doreşte mult succes Alexandrei în tot ceea ce şi-a propus să facă.

                                                                                                                                     Sandra Simion