Bogdan Alexandru Teodorescu (ACS Dinamo Victoria Ploiesti ) medaliat cu bronz la Cupa Mondiala Jugdement –Targoviste 2018

Astăzi, sub Turnul Chindiei, în Sala Polivalenta Târgovişte a avut loc o nouă ediţie a Cupei Mondiale de Freestyler Kickboxing si Muay -Jugdement 2018.

ACS Dinamo Victoria Ploieşti,prin sportivul Bogdan Alexandru Teodoresacu a obţinut bronzul mondial.

Singurul reprezentant al ACS Dinamo Victoria Ploieşti, Bogdan Alexandru Teodorescu a obţinut locul 3 (medalia de bronz) la această competiţie, după ce a avut de luptat într-o grupă cu 10 adversari.

Debut pentru Alberto Mihalache ca antrenor secund la ACS Dinamo Victoria Ploieşti.

Alberto Mihalache, fost sportiv la ACS Dinamo Victoria Ploieşti a fost medaliat la Campionatele Naţionale de Kickboxing, medaliat la Campionatul Naţional de Unifight, din păcate o accidentare l-a ţinut în afară competiţiilor.

De azi, “Beto “a debutat că antrenor secund (sempai) la clubul ACS Dinamo Victoria Ploieşti.

 “Dacă vrei poţi, totul depinde numai de tine! Astăzi a debutat că antrenor secund fostul sportiv al clubului nostru Alberto Mihalache, Beto,. Se pare că are mâna bună... Dealtfel a fost un sportiv bun medaliat la Campionatele Naţionale de Kickboxing, medaliat la Campionatul Naţional de Unifight, dar o accidentare stupidă la scos din viaţa competiţională. Felicitări antrenorului şi sportivului “este mesajul Preşedintelui ACS Dinamo Victoria Ploieşti, Radu Adrian Teodorescu.

Din staff-ul  deplasat la Târgovişte au făcut parte Claudia Dana Teodorescu – secretar general si unul dintre co fondatori

                                                                               Bogdan Alexandru Teodorescu-sportiv

                                                                                Alberto Mihalache – antrenor secund

                                                                              Mihail Mihalache - Delegat competitii sportive

“Clubul Sportiv Dinamo Victoria Ploieşti prin reprezentanţii săi Teodorescu Adrian Radu – preşedinte, Mihalache Alberto - antrenor şi nu în ultimul rând Teodorescu Bogdan Alexandru sportivul nostru medaliat cu bronz după obţinerea locul III la categoria lui de vârstă şi greutate, în cadrul competiţiei Cupa Mondială Judgement Day, mulţumeşte domnului Dejanu Adrian - Preşedintele Federaţiei Romane de Freestyle Kickboxing şi Muay Thai, pentru buna organizare şi pentru tot ce face ca aceste competiţii să existe în continuare.”