EXCLUSIV . Stelu Felix Stoica, prima operaţie a avut succes

Vineri, 9 noiembrie 2018, antrenorul de kickboxing Stelu Felix Stoica a avut prima intervenţie chirurgicală la ochi.

Operaţia a reuşit, conform lui Radu Adrian Teodorescu (Preşedinte ACS Dinamo Victoria Ploieşti), acesta ne-a declarat:” Stelu a trecut cu bine peste prima operaţie. Urmează un tratament cu antibiotice şi stă liniştit pentru recuperare “.

 

Vă reamintim că în urmă cu aproximativ 2 săptămâni Info Ploieşti City împreună cu DJ Kabal (Marian Cojocaru) şi ACS Dinamo Victoria Ploieşti au demarat campania caritabilă “Uniţi pentru Stelu Felix “(Stoica).

Stelu Felix Stoica (antrenor de kickboxing la Dacia Marţial Art) este diagnosticat cu o boală grea, (slăbirea vederii, diplopie , şi exoftalmie), având nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

„Colegul nostru Stelu Felix trece printr-o încercare foarte grea. Fac apel la colegii noştri antrenori şi instructori de Arte Marţiale din Ploieşti, din Prahova, la părinţii elevilor noştri şi la oamenii de bine, ca împreună să-l ajutăm să depăşească această situaţie” – a declarat pentru Info Ploieşti City Radu A. Teodorescu, Preşedinte A.C.S. Dinamo Victoria Ploieşti.

Detalii AICI: http://infoploiesticity.ro/social/1835-uniti-pentru-felix-stelu-stoica-impreuna-il-ajutam-sa-si-recupereze-vederea.html

 

Pe data de 31 octombrie 2018, Info Ploieşti City şi DJ Kabal au organizat împreună cu ACS Dinamo Victoria Ploieşti un eveniment sportiv, pe esplanada Sălii Sporturilor “Olimpia “, în scopul acestei campanii, eveniment la care suma din donaţiile financiare a fost de 4165 lei, în jur de 990 euro, banii ajungând la antrenorul de kickboxing.

Detalii AICI: http://infoploiesticity.ro/social/1881-uniti-pentru-stelu-felix--prima-victorie-importanta-pentru-stelu-felix-stoica.html

 

Cei care vor să-l ajute pe Stelu Felix Stoica, o pot face donând în următorul cont:

RON – RO44RNCB0509058806880004

 

CAMPANIE EXCLUSIVĂ ORGANIZATĂ DE INFOPLOIESTICITY, MARIAN COJOCARU ŞI ACS DINAMO VICTORIA PLOIEŞTI.