Angajatele de la Gove  Fashion,Startex  si Wou Prod SRL Ploiesti se plang ca nu sunt platite de catre patron

Gove Fashion,StarTex  si Wou Prod SRL sunt trei croitorii private din zona Podul Inalt Ploiesti.

Acestea sunt facute pe fonduri europene,iar patronul acestora este un anumit domn Ovidu Grigorescu.

Un grup de salareiati  ( care vor  sa-si pastreze anonimatul ) ne-a scris zilele trecut pe adresa de e-mail , nemultumirile legale de primirea salariilor restante pe luna septembrie .

Oamenii sunt revoltati pentru ca patronul refuza sa-i plateasca de o luna,motivand ca nu are bani,insa comenziile sunt achitate de fiecare data .

Patronului ii plac jocurile de noroc si cazinourile ?

Anumite zvonuri, indica faptul ca salariile angajatelor se duc pe jocuri de noroc si cazinouri,ceea ce ar insemna un mare dispret fata de angajate si un dosar penal pentru evaziune fiscala ,mai ales daca se confirma ca aceste doua firme sunt realizate pe fonduri europene .

“ Suntem mai multi angajati care lucram la un domn care are trei firme pe numele lui prin fonduri europene.Noi luan salariu pe 15 si 30.Nu mai vrea sa ne dea salariu incepand cu 15 septembrie si nici pe cel dupa 30. Nu stim cum sa ne luam salariile.Are firma Wou Prod Srl,Gove Fashion si inca una care nu stiu cum se scrie ceva cu … Star.Nu stim cum sa scoatem banii de la el.Tot ne zice ca maine,maine.Dar nimic.Firma este pe Str.Targovistei nr.10 in cladirea inalta in spate la etajul doi.” ,este mesajul angajatelor de la cele doua firme de confectii .