Sarbatoare in familia gruparii T 2 –Petrolul Ploiesti

Dupa victoria de duminica a echipei Petrolul Ploiesti in fata Politehnicii Timisoara ,scor 2-0 , in familia gruparii T 2 ( grupare de suporteri de la Tribuna a 2 a ) , la “ Pomul Verde “ a fost sarbatoare .

Pe langa faptul ca a fost sarbatorita victoria favoritilor,a fost si ziua de nastere a unui “camarad”,care a implinit varsta de 50 ani .

Colegii de grupare i-au facut cadou un echipament de rezerva a echipei Petrolul Ploiesti,sarbatoritul bucurandu-se pentru frumosul cadou.

Dupa momentul festiv,cel de venire a tortului pe melodia “ La multi ani “, Sorin a cantat impreuna cu colegii lui imnul echipei Petrolul Ploiesti si a fost aplaudat la " scena deschisa " .

Petrecerea s-a terminat dupa aproximativ  4 ore.

De mentionat ca suporterii din gruparea T 2 sunt ca o familie atat la meciurile “lupilor galbeni “,  la aniversarile “camarazilor “ si in actriuni caritabile .

De altfel,gruparea T 2  ajutand si la unele evenimente caritabile organizate de Info Ploiesti City .

P.S. Info Ploiesti City ii doreste “ La multi ani , multa sanatate si fericire sarbatoritului ( Sorin Mihailescu ) si suporterilor petrolisti din gruparea T 2 " sa ramana la fel de uniti si multi ani alaturi de “lupii galbeni “. 

Arhiva foto .