Fratele Tase , la doar 17 ani pe drumul spre succesul muzical

Rădulescu Gabriel Daniel (Fratele Tase) s-a născut la data de 11.01.2001 în comuna Bărcăneşti.

Tânărul rapper în vârstă de 17 ani şi 6 luni a fost invitat la nenumărate spectacole caritabile printre care:

la Palatul Culturii Ploieşti, Filarmonica "Paul Constantinescu", Sala Europa a C.J.Prahova, Vintage Pub Ploieşti, Casa de cultură "Geo Bogza" Campina,.

Tase a cântat şi la două spectacole organizate de Info Ploieşti City şi DJ Kabal, “Facem mişcare pentru Maria Andreea Oprea “- Sala Sporturilor “Olimpia “(7 mai a.c.) şi “Un zâmbet pentru bunicii noştri “– Centrul de primire persoane adulte cu handicap-Puchenii Mari (7 iulie 2018).

De asemenea a organizat un spectacol caritabil la Casa de cultură "Mihai Viteazul" Româneşti, eveniment pentru Toma Giulia Nicoleta, o faţă de 8 ani, eleva în clasa a 1 a, la Liceul Tehnologic Agricol Bărcăneşti, diagnosticată cu tumoare tibie stânga –Sarcom Ewing.

Pe lângă spectacole, a avut şi 3 apariţii la emisiunea “Generaţia lui John “cu John Cristea-Prahova TV.

Un tânăr foarte cuminte, sociabil şi ambiţios, Fratele Tase are şi un vis măreţ, ca împreună cu prietenii şi colegii săi să deschidă un studio care să poarte numele fostului lor  camarad ... Vlad Constantinecu.

“Studioul va fi al meu, a lui Dudu, Reverss, Excelent, Leonard Dedu, Danut R'aduta, Andrei Ionuţ şi Lexu, şi toţi ne am unit la concertul de pe 16 martie 2018 pentru Vlad, aşa că studioul se va numi "Vlad Constantinescu Records" a declarat pentru Info Ploieşti City, tânărul cântăreţ.

Fratele Tase, imn pentru Info Ploieşti City

În urmă cu aproximativ o lună Fratele Tase împreună cu Dudu Rădulescu (o fată în vârstă de 15 ani) au lansat imnul www.infoploiesticity.ro