Info Ploieşti City este partener de discuţii, nu “duşman “

În urma unor atacuri publice fără precedent asupra redactorului şef al site-ului nostru, menţionăm următoarele:

1. Gabriel Dima (redactor şef) NU A AVUT şi NU ARE vreo problemă juridică, cazierul juridic al acestuia fiind “clean “.

2. Gabriel Dima, deşi are un handicap, a realizat mult mai multe campanii caritabile şi acţiuni umanitare, decât multe “entităţi  si persoane publice/fizice “din Ploieşti şi din ţară.

3. Gabriel Dima, NU este beţiv, hoţ, mercenar, drogat sau ce alte etichete i-se mai pun fără a avea o dovadă clară privind acest lucru.

De asemenea, timp de peste 8 ANI, www.infoploiesticity.ro a fost, este şi va fi partenerul oricărui ploieştean, devenind contrar bârfelor, intrigilor, minciunilor, şantajelor, etc, o publicaţie care impune respect şi admiraţie, atât în mediul on-line cât şi off-line.

Cei care aruncă cu noroi, asupra redactorului nostru sau echipei Info Ploieşti City, ar trebui să cunoască un verset din Biblie “ “Cine dintre voi este fără păcat să arunce cel dintâi cu piatra...” şi să facă un exerciţiu de memorie şi moralitate, să spună şi ADEVĂRUL, prima dată au fost promovaţi de Info Ploieşti City, fără acest “ziar de 2 lei “, nu auzise nimeni de ei.

Aş putea continua cu nume şi exemple, la nesfârşit, însă ploieştenii şi cititorii noştri au văzut si  văd diferenţa şi cine are moralitate.

 

De asemenea, le aduc aminte celor care se consideră “lezaţi “, că totul a început de la ei, printr-un şir de minciuni, intrigi, bârfe, manipulări, interese, jigniri, şamd...

Oricât de ar “nega” acest lucru anumite persoane, unii oameni, colaboratorii noştri (de bază), cititorii ştiu cât şi cum am mediatizat anumite persoane publice .

“CINE UITA, NU MERITĂ “spune Nicolae Iorga.

De la ce a pornit toată povestea, este simplu... Renunţând de a mai promova pe cineva, pe motive reale şi obiective, au intervenit invidia, bârfele, manipulările de 2 bani, minciunile, răzbunările, ameninţările...

Cel puţin 2 persoane, dacă au o urmă de moralitate şi credinţa ar cam trebui să iasă public (e-mail: infoploiesticity@yahoo.com ; whats’up 0729250940) şi să spună care a fost prima publicaţie (on-line) la care au apelat şi i-au ajutat.

Aşa că tot vorbesc de moralitate, Dumnezeu şi credinţa.

Sau la acei oameni, moralitatea este aceea să profităm de persoane cu dizabilităţi, că deţin un site cu impact mare asupra oamenilor?

 

                  Info Ploieşti City este partener de discuţii, nu “duşman “

Sub premiza titlului, dacă NOI prin vocea redactorului şef (Gabriel Dima) am deranjat cu ceva, ne cerem scuze tuturor.

O facem PUBLIC, ceea ce aşteptăm şi de la alţii, care încearcă prin metode “comuniste “, intrigi, manipulări, minciuni, bârfe să oprească proiectele Info Ploieşti City sau să “confişte “anumite acţiuni umanitare ale site-ului şi partenerilor noştri.

Dumnezeu vede tot, băieţi...

Ce ne dorim, pentru a renaşte Ploiestiului şi a fi mândrii (toţi) de acesta.

Să realizăm cu  fiecare entitate juridică, fiecare persoană publică proiecte, acţiuni umanitare, evenimente publice, fără a copia de la alţii, fără a apela la sponsorii, colaboratorii şi partenerii altora.

De asemenea,suntem deschisi la orice forma de colaborare,dar cu SPECIFICATIA ...SA NU-SI FACA IMAGINE PE PROIECTELE NOASTRE SAU SA PROFITE DE BUNATATEA NOASTRA.

Fără a mai emite în spaţiul public injurii, ameninţări, intrigi, bârfe, şantaje, etc.

În primul rând nu este etic, moral şi creştin să copiezi sau să “boicotezi “un eveniment.

Cred că niciun reprezentant al Info Ploieşti City, nu a făcut aşa ceva, fiind prezent şi invitat la zeci de evenimente.

De ce suntem partenerii voştri şi nu “duşmani “?

Cu o experienţă de peste 7 ani în on-lineul prahovean, de fiecare dată am fost partenerul de discuţii al ploieştenilor (autorităţi locale, asociaţii, ONG-uri, cluburi sportive, tinere talente, copii, bătrâni, sportive, persoane publice şi fizice, artişti, etc). Pe aceştia i-am promovat şi susţinut fără nici o pretenţie financiară, singura noastră pretenţie a fost cea etică şi morală.

Nu dezvoltăm anumite fapte “imorale “a anumitor fost parteneri şi colaboratori, că le ştiu şi ei, uneori adevărul fiind “duşmanul “lor.

Pe principiul “aştept să moară vecinul să-i iau capra “, unele persoane nu văd faptele făcute de alţii prin sacrificiu, muncă, dăruire şiş a lauda cu faptele lor, uitând (probabil) cine le-a fost partener în momentele de început sau grele.

De ce vom continua să fim partenerul ploieştenilor?

Fiindcă nimic nu ne poate oprii, având o susţinere morală de la cei care văd dincolo de aparenţe şi cunosc fiecare proiect în parte, fiecare detaliu de culise şi transparentă, obiectivitatea, etc.

Acest site nu câştiga mii de lei sau euro/lună. Acest site se autosusţine, drept dovadă şi încrederea acordată acestuia din ultimii ani.

Drept dovadă că evităm să atacăm în spaţiul public, unele persoane, care după faima, putere şi bani, uita de respect, admiraţie, compasiune, înţelegere şi... credinţă.

Cei care ne cunosc din “interior “, ştiu că suntem “open source “si nu ne  dorim statuii, merite deosebite, să devenim “Salvatore della patria “ fără muncă, sacrificiu, voluntariat...

Pentru cei care încă nu ştiu, proprietarul de drept al acestui site, s-a sacrificat 10 ani în presă (începând de la difuzor volant de ziare) şi încă 7 ani de agent vânzări/marketing.

CV-ul său fiind public...

Ce va urma la alte “atacuri “privind acest site sau echipa acestuia...

Cunoscând prevederile art.252, 253 din Noul cod civil, articole care prevăd ocrotirea personalităţii umane.

Conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, ar putea primi o amendă între 200 şi 1 000 lei vom sesiza organele abilitate, urmând să cerem daune morale şi financiare oricărei entităţi sau persoane publice/fizice.

Mai mult vom cere explicaţii şi drept la replică (pe probe) şi fiecare punct în parte oricărei persoane care mai aduce defăimări în spaţiul public, urmând a raporta fiecare “fake news “de pe site-ul de socializare facebook.

 

Pentru sugestii, reclamaţii, opinii, proiecte, etc ne puteţi scrie aici:

 

https://www.facebook.com/prahovazidezi/

infoploiesticity@yahoo.com

Whats’up:0729.250.940

 

P.S.Info Ploieşti City îşi asumă responsabilitatea privind drepturile la replică ale celor solicita acest lucru.

P.P.S.Vă mulţumim încă o dată pentru încrederea acordată acestui site şi că ne sunteţi alături la fiecare proiect.

Cu voi, cu noi... dăm “Refresh Ploiestiului “.

Povestea frumoasa merge mai departe…