Punct de vedere Info Ploiesti City privind aparitia in spatiul public a unor postari denigratoare la adresa redactorului sef
Punct de vedere Info Ploiesti City privind apariţia in spaţiul public a unor postări denigratoare la adresa redactorului sef
 
Aşa cum bine ştiţi (multi dintre cititorii noştri) in ultimii ani am demarat mai multe acţiuni si proiecte caritabile, am fost alături de tinerele talente, promovând (gratuit) zeci de artişti si trupe locale, faptele vorbind de la sine si fiind demonstrate la momentul potrivit.
 Deoarece “deranjam “pentru toate proiectele noastre, 100 % transparente au apărut anumite persoane care sa denigreze (voalat) proprietarul acestui site, in cel mai urat mod posibil, uitând (probabil) ca www.infoploiesticity.ro a fost rampa de lansare a acestor persoane, in Ploiesti neauzind aproape nimeni de acestea in ultimii 3-4 ani. 
Le explicam celor care ne acuza, ca nu am luat nici măcar 10 lei “spaga”, la acţiunile si evenimentele noastre, sponsorizările venind printr-un protocol verbal in sistem – barter-promovare.
Adică in schimbul unei sume de X lei, cumpăraţi voi sucuri, apa, sandvişuri, etc...
Partenerii si sponsorii noştri stiu acest aspect inca de acum 4-5 ani.
RedBull si bere, la evenimente?
A fost o solicitare, fiindcă invitaţii, vroiau după eveniment o bere, asta oricum nu este relevant, din moment ce in urma cu 4-5 ani am avut ca sponsor – partener “Casa Bolgiu Urlaţi “.
Domnule Preşedinte al Asociaţiei... voi încerca sa va răspund punctual la acele acuzaţii (voalat) fac pe “avocatul “acelei “persoane “.
Va aduc aminte domnule Preşedinte al Asociaţiei, daca vreţi sa organizezi un eveniment (fie el si caritabil), trebuie sa aveţi si putin protocol, dar nu aveaţi de unde sa ştiţi, neştiinţa scuza mijloacele.
Handicapat sau nu... acel om a realizat mult mai multe decât au facut alţii in acest oraş, sunt zeci de persoane, care cunosc acel “handicapat “de mai bine de 8-9 ani si stiu totul despre acela, necerând mila nimănui, etc...
 
Info Ploiesti City si colaboratorii sai NU AU FACUT spectacole caritabile pentru imagine, prin aceasta afirmaţie jigniţi multa lume, (indirect), uitând probabil ca d-voastra aţi fost invitat la doua evenimente caritabile, la unul dintre ele aţi vorbit doar despre asociaţia d-voastra si aţi facut o sponsorizare de maxim 80 lei (11 ecusoane cu şnur si câteva foi scoase la imprimanta), urna fiind “închiriată “.
Beţiv jegos si nespălat...
Aceasta acuzaţie este foarte grava, sper ca sa veniţi cu probe, oricum având si in fruntea tarii, un politician care bea in fata camerelor tv... NU COMENTEZ.
Pentru ca spuneaţi ca diplomaţia este regula pentru d-voastra... am “observat “acest aspect si cat de “diplomatic “si “elevat “sunteţi, ocupând si o funcţie într-o asociaţie, care sprijină copii defavorizaţi... Proba este captura foto.
Nu va controlează, nimeni, ca acel individ nu lucrează nici la SRI, nici SPP, nici Parchet, etc... Este problema autorităţilor, sa controleze persoanele “publice “, care in 6 luni deja se cred “Salvatore della patria”..., aducând injurii unei persoane cu o deficienta la vorbire si handicap, dar... asta rămâne la aprecierea altora. 
 
Bine-nţeles, uitând faptul ca timp de 2-3 luni acel “handicapat “ a stat la “dispoziţia “dumneavoastră, atât fizic cat si mediatic (va rog sa nu va (mai) folosiţi de legitimaţia de presa, emisa de Info Ploiesti City), ca si amici va permiteaţi sa va “trageţi “de mânecă la figurat ,iar  la propriu este strict problema autorităţilor sa va întrebe de “sănătate “...
Despre Vicepreşedintele Asociaţiei... si evenimentul caritabil “De Paste suntem Cireşari “, va reamintesc ca eraţi unul dintre sponsori, si invitat, evenimentul fiind gândit cu mult înainte de evenimentul d-voastra de la Carrefour, dar l-am facut public mai târziu din alte motive... chiar si d-voastra aţi spus “Vorbeşte cu .... ... toate detaliile, ca eu sunt plecat la Urlaţi...”.
Colaboratorii site-ului Info Ploiesti City...
Inca de la înfiinţare am avut si (inca) avem colaboratori cu care ne putem mândrii si le mulţumi de fiecare data când avem un eveniment comun, mai mult... ii sprijinim si cu materiale de presa sau le suntem alături fizic sau moral.
Colaboratori care de la început, nu au căutat să-şi facă imagine pe “spatele “nostru, fiind obiectivi si fideli Info Ploiesti City, indiferent de ce s-a întâmplat sau ce decizii s-au luat, multe decizii fiind comune.
Aşa cum multi cunosc situaţia, cu foştii colaboratori, am renunţat la colaborarea cu aceştia din motive obiective...
Motive pe care le-am expus la acel moment, multa lume (fidela) site-ului nostru le ştie din interior, nu din exterior ca alţii, punând etichete pe care nu le meritam, ca publicaţie si echipa.
“Ziarist la apelul bocancilor “si un ziar on-line de 2 lei.
 
Va readuc aminte ca pe “ziarul on-line de 2 lei “ si cu 20 citititori aveţi 5 materiale de presa, toate pozitive la adresa d-voastra.
 
Ca “ziarist la apelul bocancilor “acel ziarist are peste 200 articole semnate in presa locala si naţională, diplome de excelenta, şamd.
Acel “individ “poate vorbi despre Dumnezeu, unde doreşte el, fiind mult mai credincios decât pare, fiind mult mai aproape de oameni, copii si bătrâni decât “alţii “care şi-au facut imagine si pe spatele d-voastra, dar va căzut pe un singur om... Acel om având si un handicap.Ca tot vorbim despre Dumnezeu si credinţă...
Despre acei “şacali “care au venit in sprijinul d-voastra, nu comentez, probabil unii au venit cu sufletul deschis, dar dumneavoastră ştiţi cine si cum...
 
Omul acela de care vorbiţi ca se “transforma “noaptea, raspunde (public) doar daca se simte “atacat “, jignit, înjurat, manipulat, folosit, înşelat, etc.
Nu cred ca este atât de “dezaxat “, ca sa se ia de un “om”, un “străin “degeaba pe internet, daca mai scrie la nervi, este alta treaba...
Bănuiesc ca nici dumneavoastră nu sunteţi ÎNGER, având multe defecte, pe care nu vi-le vedeţi...
As dori si eu cu nume si prenume, cu cine am postări publice si din ce cauza...
Un fel de postare, despre care d-voastra vorbiţi este publicat (captura foto). Daca in mediul on-line apare cu numele acelui om o asemenea postare, plina de abjecţii si injurii, imi cer scuze... la fel de public, motivând si starea.
Va reamintesc ce mi-aţi spus despre o postare scrisa la nervi, (pe data de 27 mai) după ultimul meci al echipei Petrolul Ploiesti, “te rog şterge postarea, ca vad” duşmanii “noştri “, ceea ce am facut...
Poate ne spuneti si la ce strangere de fonduri a dat r(acel baiat ) raport sau a raportat pe facebook,vreun eveniment  de strans fonduri ( cu intentie ). Ateptam dovada foto la e-mail:infoploiesticity@yahoo.com
Domnule S.S. voit sau nevoit aţi încălcat legea in spaţiul public.
Care lege?
Art.252 si 253 din Noul cod civil, articole care prevăd ocrotirea personalităţii umane.
Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. 
 
Info Ploiesti City va continua sa rămână alături de ploieşteni si tinerele talente, urmând ca sa acţioneze pe cale juridica la orice atac la adresa redacţiei.
De asemenea, rugam autorităţile locale sa se autosesizeze privind apariţia in spaţiul public a acestor genuri de postări care încalcă normele privind conduita sociala.
 
P.S. O sa ma refer putin si la un alt domn presedinte al unei alte asociatii " daca nu cunoasteti anumite aspecte legate de organizarea unui eveniment si detalii legate de acesta, nu puteti vorbi ...Sau d-voastra sunteti "expert " in organizarea evenimentelor si noi...nu ? Va doresc multa sanatate ,mult succes si sa va vedeti de evenimentele d-voastra,lansandu-ne pe noi,in pace ...
 
captura foto de pe facebook :