EVENIMENT CARITABIL LA PLOIESTI . Facem miscare pentru  Maria Andrea Oprea.

 

                                              INFO PLOIESTI CITY SI DJ KABAL CONTINUA SERIA EVENIMENTELOR CARITABILE IN PLOIESTI . 

Info Ploiesti  City ,DJ Kabal si Daniela Plesea in colaborare cu CSM Ploiesti si clinica de Kinetoterapie Recuperare Medicala Profesor Nelu Olteanu Bucuresti organizeaza evenimentul sportiv “ Facem miscare pentru Maria Andreea Oprea,o fetita de 4 ani ( din Bucuresti ) diagnosticata cu tetrapareza spastică.

Duminica 6 mai 2018 , intre orele 12.30-17.00 , pe esplanada   Salii  Sporturilor “Olimpia “ Ploiesti “ va asteptam cu demonstratii ale sportivilor de la CSM Ploiesti ,  demonstratii de kick boxing realizate de sportivii de la Ambitia MMA Madalin,Ciprian Ardeleanu TEAM , Florin Ghita Academy, demonstratii ale majoretelor de la trupa Happy Dance si trupa de dans Dia Fun ,muzica live si un moment de magie .

Scurt istoric .

Oprea Maria Andreea, este o fetiţă în vârstă de (doar) 4 ani, din Bucureşti, care suferă de tetrapareza spastică, micuţa având nevoie urgentă o operaţie în Turcia. 
Fetiţa s-a nascut pe data de 19 martie 2014, iar naşterea să prematură i-a provocat o leziunea a sistemului nervos, ceea ce a dus la un diagnostic crunt... dipareză spastică.
Timp de aproximativ 3 ani, fetiţa a urmat mai multe tratamente, gimnastică medicală şi kinetoterapie, cu domnul profesor doctor Nelu Olteanu, însă are nevoie urgentă de bani, pentru o operaţie la o clinică private din Turcia.

Aproximativ 100 000 euro.

Operaţia, tratamentul, recuperarea, cazarea şi transportul costa aproximativ 100 000 euro.

Detalii despre caz  aici : http://infoploiesticity.ro/social/1327-impreuna-pentru-maria-oprea-maria-andreea-diagnosticata-cu-tetrapareza-spastica.html

 

Evenimentul caritabil face parte din proiectul “ Refresh Ploiesti “,proiect initiat de site-ul www.infoploiesticity.ro si DJ Kabal . 

In orele care urmeaza vom avea :

Demonstratie ale sportivilor de la CSM Ploiesti

Demonstratii de kick boxing realizate de sportivii de la Ambitia MMA Madalin,Ciprian Ardeleanu TEAM , Florin Ghita Academy si Shiro Washi .

Demonstratii sportive ale sectiilor de la CSM Ploiesti.

Demonstratii de prim ajutor ale reprezentantilor ISU Prahova .

Demonstratii de dans cu trupa de majorete Happy Dance si trupa Dia Fun

Muzica live cu Larisa Necula ,Fabiana Vuta si Clubul Artist Ploiesti.

Magie cu Cuty ( Teatrul Ancuta Ploiesti ).

Acest eveniment este  organizat cu sprijinul  : SGU Ploiesti ,  ISU Prahova ,Jandarmeriei    Prahova ,Penitenciarul Ploiesti si  Politiei  Locale Ploiesti.

 

Sponsori ai evenimentului : Maspex Romania , Baza Sportiva Kiru Sport , Four Star Pizza si Ploiesti Shopping City .

Detalii despre eveniment la linkul : https://www.facebook.com/events/218194498770035/