Trupa DiaFun , locul 1 la Concursul Internaţional de dans “Lebăda de Cristal”

“ DiaFun a participat şi anul acesta la Concursul Internaţional de dans “Lebăda de Cristal” ediţia a VI a la Bucureşti, atât cu trupa mare, cât şi cu trupa de junioare, ambele câştigătoare .

 Trupa mare DiaFun la înscrisă la secţiunea 10-12 ani, stil : contemporan, cu dansul “Focus”, cel ce constituie prologul pentru piesa de teatru “Bona visurilor mele” a şcolii de teatru şi dans DiaFun , premiat fiind cu Locul 1.

Iar trupa DiaFun Junior a intrat in concurs cu dansul “Crazy Smile” la secţiune 7-9 ani stil : Open, premiat tot cu Locul 1 ! Aşadar, o dubla frumoasa pe cea mai înaltă treapta de podium pentru Diafanele ploieştence  “ Secretul: munca multă, bărbia sus, zâmbetul şi sincronizarea . Aceste momente alaturi de piesa de teatru pentru copii “Bona visurilor mele” le puteţi vedea şi aplauda sâmbătă 31 Martie după ora 17:00, in cadrul spectacolului caritabil de la Sala Europa(Palatul Administrativ) din Ploieşti dedicat copiilor de la centrul de plasament “Cireşarii” . Va aşteptăm cu drag sa învăţam sa şi oferim, nu doar sa primim ! “ Diana Uta,profesor-coordonator Scoala de teatru si dans,Dia Fun .