CS SASORI KARATE-FITNESS CLUB PLOIEŞTI. ”Niciodată nu pierdem, câştigăm sau  învătăm„. ( foto şi video)
Miercuri seară, echipa www.infoploieşticity.ro a fost invitată la un antrenament al CS SASORI KARATE-FITNESS CLUB PLOIEŞTI.
Antrenamentul s-a desfăşurat în Sala de Sport a Liceului „Brâncoveanu Vodă„ din Urlaţi.
Timp de o oră am asistat la un antrenament dinamic, în care sensei Andrei Moise şi senpai Mircea Rădulescu au explicat celor peste 40 copii prezenţi (toţi din zonă) tehnici de karate, cei doi având o răbdare de fier, mai ale că au fost prezenţi şi 5 elevi noi.
Dintre aceştia majoritatea aveau vârsta între 4 şi 8 ani.
Antrenamentul s-a încheiat cu un joc gen Survivor, copiii fiind împărţiţi în două grupe.
Copiii trebuiau să pună mingii de tenis de pe jetoane într-un cerc şi înapoi.
 
 CS SASORI KARATE-FITNESS CLUB PLOIEŞTI.
Cursuri de Karate şi autoapărare pe copii în Ploieşti şi în Urlaţi.
Strada Romană Nr 106, Ploieşti, România
Ţel:0722.446.131
 Sensei Andrei Moise
 Senpai Mircea Rădulescu.
Anul înfiinţării:2022
Sensei Andrei Moise- dublu campion european , multiplu medaliat la campionate europene, mondiale, de 17 ori campion naţional (la karate)
 ”Cel mai mic copil are 3 ani şi 4 luni dar contează dacă are atenţie, nu neapărat vârsta pentru a începe cursurile de karate. 
Avem un an de când facem, am avut o mică competiţie internă cu ei , pentru a vedea cum reacţionează sub stres şi să vedem cum au dobândit ce au învăţat până acum.
Am avut o apariţie la televizor într-o scurtă demonstraţie la postul tv Antena Stars, un mic interviu la Radio Prahova, şi câteva demonstraţii la mall în faţa a mii de spectatori, Prahova Value CENTRE  şi AFI MALL ” a precizat pentru INFO PLOIEŞTI CITY, Sensei Andrei Moise