Ploieşteanca ADELINA ANA MARIA TIHAN este nominalizată la Gala  Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a IX-a. Hai să o votăm
 
De curând au început înscrierile pentru cea de-a noua ediţie a” Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială”.
 
Devenit un eveniment tradiţie în mediul social din România, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a IX-a va avea loc în data de 21 martie 2023, pe scena Ateneului Român.
Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.
 
Ploieşteanca ADELINA ANA MARIA TIHAN (de la O.U.CONCORDIA ROMANIA-CASA CRISTINA-AUSTRIA) este nominalizată la acest eveniment- Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare.
Pentru a avea şanse la Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare, ADELINA trebuie votată accesând link-ul https://cnasr.ro/gala/vot-online-inregistrare?galaprize_id=6