Scoala de dans Twins Dance Studio a avut parte de prima serbare oficiala organizata  la Sala Sindicatelor din Ploiesti
Scoala de dans Twins Dance Studio a avut parte de prima serbare oficiala organizata  la Sala Sindicatelor din Ploiesti. Cei 150 de sportivi au participat incantati si emotionati la serbare, prezetand dansuri cu tematica specifica de Craciun. Desigur, Mos Craciun si-a facut simtita prezenta si a adus sportivilor cadourile mult asteptate. 
Scoala de dans Twins Dance Studio este recent infiintata in toamna anului 2021 de catre doamnele profesor Bultean Georgiana Crina si Bultean Ana Maria Roberta. Doamnele profesoare sunt absolvente ale Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport si au o experienta de peste 15 ani in domeniului dansului de performanta. Recent, doamna profesor Beatrice Marina Taranu s-a alaturat familiei Twins Dance Studio, fiind prezenta la serbare cu doua grupe de sportivi. Doamna profesor este si ea absolventa a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport si esti multipla campioana la dans sportiv, avand multe concursuri la activ.
Asadar, cele trei antrenoare astepta in continuare cu bratele deschise sportivi sa se alature familei Twins Dance Studio.