Aneta Singeorzan  s-a “transferat “la B 1 TV. Aneta Singeorzan este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv.
Modestă, zâmbitoare şi frumoasă, Aneta a cucerit publicul încă de pe vremea când era reporter al postului tv mai sus menţionat.
Aneta Singeorzan s-a născut în luna decembrie 1986 la Bistriţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud.
Aneta a cucerit publicul încă de pe vremea când era reporter la Realitatea TV.
Într-un reportaj realizat de revista Tabu, frumoasa jurnalistă a povestit, că atunci când muncea la Realitatea Tv Bistriţa a făcut de toate: a prezentat ştirile, a fost producător general, a făcut muncă de teren şi uneori a fost chiar şi şofer.
Între anii 2010-2016 (vara) aceasta a lucrat la Realitatea Tv , aici a fost la început reporter (departamentul social), apoi a prezentat ştirile în weekend şi mai apoi matinalul postului.
În vara anului 2016 a părăsit postul Realitatea TV pentru a se ocupa de propriul proiect.
În luna iunie 2016, simpatică jurnalistă a avut deosebită plăcere să acorde pentru INFO PLOIEŞTI CITY un SUPER INTERVIU (PREMIERĂ PENTRU PRAHOVA). http://infoploiesticity.blogspot.ro/2015/06/super-interviu-on-line-cu-aneta.html
După aproape 8 luni Aneta Sîngeorzan revine la prima dragoste...
Pe pagina sa de facebook, îndrăgită şi simpatico jurnalista a spus că va reveni în televiziune:
„Mă întorc în televiziune. După mai bine de jumătate de an de pauză, revin pe micile ecrane. Sunt onorată să fac parte, de câteva zile, din colectivul B1 TV. Vă aştept în weekend, în special pe cei care, în toată această perioadă, nu m-aţi uitat şi mi-aţi trimis zeci de mesaje de "come back", a scris jurnalista pe Facebook.
Prima apariţie la B1 TV, o va avea în vinerea aceasta şi va prezenta jurnalul de la ora 23.00.
Apoi, Aneta Sângeorzan va prezenta, în fiecare weekend, jurnalele B 1 TV Aceasta va fi şi moderatoare si la un talk show al aceeleasi televiziuni , între orele 16.00 - 17.00.
Info Ploieşti City îi doreşte mult succes simpaticei jurnaliste, la noul post tv.
foto:facebook.