Workshop de Nutriţie alături de specialistul Vlad Ancuţa
 Marţi 28 Iunie, specialistul Vlad Ancuţa a susţinut un workshop de nutriţie ce a avut ca subiect principal importanţa unui stil de viaţa sănătos si beneficiile terapiilor alternative. 
În cadrul evenimentului organizat la Anticaffe New Experience, Ancuţa Vlad a explicat principiile de bază ale unei vieţi armonioase şi cum putem ajunge la un echilibru pe plan alimentar şi personal. Temele de discuţie principale au fost principiile de bază ale nutriţiei, ce sa evitam pentru a ne menţine sănătoşi, beneficiile terapiile alternative precum terapia Fohow şi nu in ultimul rând, importanţa sportului.
Pe parcursul workshopului, participanţii au adresat numeroase întrebări la care nutriţionistul nostru a oferit explicaţii de specialitate expuse pe înţelesul tuturor. 
Mai mult, au fost anunţate noile terapii introduse, şi anume, terapia cu Fosfene şi terapia Fohow ce pot fi încercate la cabinetul Ancuţei Vlad (Strada Baraolt Nr. 3A). 
Workshopul a reuşit sa stârnească interesul participanţilor care şi-au arătat intenţia de a încerca terapiile alternative din portofoliul prezentat cât si de a se programa pentru o vizită la cabinetul de nutriţie.
Partener media al evenimentului a fost www.infoploiesticity.ro
 
Foto:Ancuta Vlad