Programul spectacolelor de sambata si duminica din centrul mun.Ploiesti

Primăria Municipiului Ploieşti continuă surprizele pregătite în cadrul acţiunilor derulate cu ocazia „Sărbătorilor de iarnă”, evenimente cu tradiţie pentru ploieşteni, organizate şi în acest an până la finele lunii decembrie.

Astfel, sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din faţa Palatului Culturii, vor urca să încânte spectatorii copiii de la trupa Hit Music Talent,  iar de la ora 18.00, copiii Ansamblului Berceni vor oferi momente încărcate de spiritualitate şi folclor prezentând colinde şi dansuri populare

Seara va continua, începând cu ora 18.30, cu momente autentice de tradiţie românească susţinute de ansamblurile folclorice din Botoşani, Arad şi Argeş.

Primăria Municipiului Ploieşti vă aşteaptă şi duminică, 10 decembrie, când trupa Hit Music Talent va urca din nou pe scenă, începând cu ora 17.00, aducând în faţa spectatorilor momente artistice inedite.

Aceştia vor fi urmaţi, începând cu ora 18.00, de un moment de viu grai al folclorului românesc prezentat de Grupul Folcloric Doina Cătanelor” .

Ploieştenii prezenţi la scena din faţa Palatului Culturii se vor bucura în continuare de momente de dans popular şi voie bună oferite de artiştii ansamblurilor folclorice din Botoşani şi Maramureş.

Seara se va încheia cu un spectacol susţinut de orchestra populară a Filarmonicii „Paul Constantinescu”.

foto:Andrei Mihai Gratie