Amenzi de peste 4000 lei în acţiunea desfăşurată de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, din data de 16 iunie
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfăşurat joi, 16 iunie a.c., o acţiune pe Drumurile Naţionale 1 A şi B din judeţul Prahova, ce a avut drept scop atât combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cât şi verificarea legalităţii desfăşurării transportului rutier public de persoane şi marfă.
În acest context poliţiştii au efectuat citirea a 8 carduri tahograf în vederea verificării legalităţii desfăşurării transportului rutier public de marfă, ocazie cu care au fost constatate 5 contravenţii.
Atât pentru depăşirea duratei maxime de conducere zilnică neîntreruptă, cât şi pentru repausul săptămânal redus, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.600 de lei.
Poliţiştii rutieri vă recomandă să respectaţi timpii de odihnă zilnică precum şi cei de odihnă săptămânală pentru evitarea acumulării oboselii, care, la volan, de cele mai multe ori are urmări nefaste !
 
Sursa : IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ